Prodej bytu 3+kk, Praha - Horní Počernice, Slatiňanská, 116 m2

Slatiňanská, Praha 20, Praha 9, Horní Počernice

13 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlatiňanská, Praha 20, Praha 9, Horní Počernice
ID26303
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná116 m2
Patro3. z 3
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha116 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Reality 11 Vám zprostředkují prodej bytu 3+KK o velikosti 116 m², která se právě dokončuje v nově postaveném domě, který bude kolaudován v létě 2024. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží tří podlažního domu v Praze 9 Horních Počernicích ulice Slatiňanská. K bytu lze dokoupit sklep a garážové stání. Topení je zajištěné plynovým kotlem a je podlahové. Aktuálně můžete ovlivnit finální podobu prostor v rámci podlah a dlažeb, interiérových dveří, zařizovacích předmětů v koupelně atd. Je zde možnost další využití zahrady, či terasy.
Dům se nachází na začátku ulice Slatiňanská V Horních Počernicích u rybníka Chvaly a v pěší dostupnosti do obchodního centra Černý Most. Díky poloze se jedná o místo s výbornou dopravní dostupností do centra Prahy. Pro základní nákup je Lidl také v pěší dostupnosti.
Jedná se o komorní projekt a o oproti velkému developerskému projektu, zde najdete bonusy v rámci užívaní terasy, či zahrady, o kterých Vás rád informuji osobně. Ev. číslo: 26303.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.