Prodej bytu 4+kk, Praha - Jinonice, Na pomezí, 156 m2

Na pomezí, Praha 5, Jinonice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa pomezí, Praha 5, Jinonice
ID11318
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná236 m2
Patro2. z 4
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy156 m2
Podlahová plocha156 m2
Plocha zahrady58 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Terasa
Parkování

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Představte si místo, kde každý den začíná a končí s dechberoucím výhledem, kde soukromí a půvab tvoří dokonalou symfonii s přírodou. Vítám vás v exkluzivním mezonetovém bytě o výměře 156,5m2, kde se architektonická bravura setkává s krásou přírodní památky parku Vidoule. Tento skvost je výsledkem mistrovské práce mar.s. architects, kteří stojí za projekty, které oslovují svět. S dřevem, kamenem a atypickými fasádami tvoří tento byt ve skutečnosti malý rodinný dům, umělecké dílo, které je zároveň vaším domovem.
Představte si tři ložnice v přízemí, kde se probouzíte s výhledem do korun několika majestátních dubů. Master bedroom s vlastní šatnou a koupelnou vytváří útočiště, kde každý den začíná ve znamení luxusu.
Avšak ta pravá kouzla se začínají dít o patro výš. Obývací pokoj, který je synonymem pro velkorysost a eleganci, se otevírá na terasu o rozloze 30 m2 s výhledem, který bere dech. Zde, nad korunami stromů, máte panoramatický výhled na Prahu a její okolí, což je zážitek, který se nikdy neomrzí. A pak je tu střešní terasa o ploše 50m2, vaše soukromá oáza pro relaxaci, zábavu nebo jednoduše pro chvíle klidu s rodinou. Na straně jedné s Prahou jako na dlani a zelení přírodního parku na straně druhé.
Pro gastronomické nadšence je příprava pro kuchyň s ostrovem prázdné plátno, na kterém můžete vytvořit svůj kulinářský ráj. A samozřejmě nezapomínejme na tepelný komfort zajištěný podlahovým vytápěním a klimatizací, která zajistí, že váš domov bude vždy dokonalým útočištěm.
Součástí nabídky je i soukromé nádvoří a dvě parkovací místa.
Není to jen byt, je to příběh, ve kterém se můžete každý den probouzet. Příběh, ve kterém je každý okamžik nezapomenutelný. Příběh, který může být váš! Vítejte doma, vítejte v korunách stromů…
vkorunachstromujinonice.cz

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.