Prodej zemědělské usedlosti, Bezdružice, 930 m2

Bezdružice

24 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 116 760 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBezdružice
ID2204
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná930 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti318059 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bezdružicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

FARMY.CZ exkluzivně nabízí zemědělskou usedlost s přilehlými pozemky o celkové výměře 318.059 m2 v osadě Křivce (okr. Tachov), která spadá pod město Bezdružice, od kterého je vzdálena 2km.

Jedná se o areál sestávající z velké obytné budovy, na kterou přímo navazuje hospodářská část. V zadní části dvora je budova stájí. V areálu dvora je dále venkovní jízdárna o rozměrech 20 x 60m. Součástí nabídky je i samostatně stojící přízemní dřevostavba bez čísla popisného, stojící bokem mimo hlavní dvůr. Příjezd je zajištěn po asfaltové cestě vedoucí z obecní komunikace.

K obytné budově:
v přízemí této budovy, která stojí na kraji dvora štítovou stranou do obce, je velká společenská místnost s kuchyňskou linkou, ložnice a koupelna s toaletou. V patře jsou tři ložnice. Z kuchyně je přístup francouzskými okny na zahradu, kde je venkovní posezení.
Dům má díky své dispozici příjemné klima i v parných letních dnech. Navazující hospodářská část slouží jako kotelna, sklady a dílny. Rozsáhlé půdy nad obytnou i hospodářskou částí mohou sloužit k adaptaci na další obytné prostory. Objekt je v dobrém stavebně technickém stavu. Voda pro lidi i zvířata je zajištěna z obecního vodovodu, dům je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva, elektřina rozvedena po celém areálu. Odpady jsou svedeny do velkokapacitní jímky. Internet je zavedený.

Ke stájím:
jedná se o budovu v dobrém stavu o rozměrech 10 x 26m, z budovy je přímý vstup na rozsáhlé pastviny. Podkroví slouží k uskladnění sena, v přízemí je ustájení pro koně.

Usedlost je v současné době využívána k pronájmu pro rekreační bydlení a k ustájení starších koní.

Jedná se o malebné místo, které zaručuje dostatek klidu (ve vsi je pouze 12 stálých obyvatel), zároveň je však v rozumné vzdálenosti základní občanská vybavenost (město Bezdružice 2km). Velmi klidná lokalita Tepelské vrchoviny v blízkosti Bezdružic, Konstantinových Lázní a města Úterý se spoustou turistických cílů: obnovený klášter Teplá, klášter trapistů v Novém Dvoře, zřícenina hradu Gutštejn, Krasíkov, zámek Bezdružice, hornické město Stříbro, Chodová Planá - pivní lázně, pivovar, Mariánské lázně - lázně. Okolní krajina poskytuje mnoho krásných procházek do přírody a nádherných výhledů do krajiny. Jako možnosti využití se jeví např. soběstačné bydlení v krásné přírodě, chov koní či jiných zvířat, zemědělská výroba spojená s agroturistikou.

Převážná většina prodávaných pozemků přímo navazuje na usedlost a jsou využívány jako trvalé travní porosty. Menší část pozemků je v samostatném bloku poblíž. Jeden z pozemků o výměře 5,5 ha se nachází v nedalekém katastru Potín. V k.ú. Křivce byly zahájeny komplexní pozemkové úpravy.

Katastrální území: Křivce, Potín
Celková výměra: 318.059 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 3.217 m2
Počet bloků: areál s navazujícími pozemky+menší blok pozemků poblíž+jeden pozemek v katastru Potín.
Svažitost: rovina až velmi mírný svah

UPOZORNĚNÍ: Majitelé si nepřejí být kontaktováni přímo zájemci bez součinnosti makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Bezdružicích.