Prodej bytu 3+kk, Praha - Hostavice, Českobrodská, 67 m2

Českobrodská, Praha 9 - Hostavice

7 488 000 Kč
/za nemovitost
Akční sleva 299 520 Kč. GARTAL hypotéka již od 20 217 Kč / měsíčně. Zobrazená cena je již po slevě.
Hypotéka od 35 686 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČeskobrodská, Praha 9 - Hostavice
IDD ZK A205
StavbaSkeletová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha67 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní byt s francouzskými okny a balkonem o dispozici 3+kk (č. 205) o celkové ploše 67,6 m2 v projektu Zelené kaskády na Praze 9, který se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (30 m2), ložnice (12 m2), spacího koutu (10,5 m2), koupelny s WC (6 m2) a předsíně (5,3 m2). Z obývacího pokoje je vstup na balkon (3,5 m2). Vzhledem ke klidné lokalitě, občanské vybavenosti a přírody v okolí je byt vhodný pro rodinu. Dokončení projektu je plánováno již na konec roku 2024.

Byt bude vybaven standardem COMFORT, který již v základu nabízí kvalitní plovoucí podlahy s voděodolnou úpravou, velkoformátové obklady a dlažbu v pěti různých dekorech a kvalitní sanitu od prověřených dodavatelů. Pro další individualizaci prostor můžete využít klientských změn. K bytu je nutné dokoupit kryté parkovací stání.

Rezervujte si tento byt a získejte:
* akční slevu 299 520 Kč,
* GARTAL hypotéku od 20 217 Kč / měsíčně,
* nezávaznou předrezervaci na dva dny zdarma.

Projekt Zelené kaskády vyrůstá v klidné lokalitě na Praze 9. V okolí naleznete plnou občanskou vybavenost, školky, školy a nákupní možnosti. Zastávka autobusu, který vás pohodlně doveze k metru nebo do centra Prahy, je přímo u domu. K dopravě lze také využívat rychlé příměstské vlaky. V okolí domu se nachází plno skvělých míst pro sport, procházky nebo výlety.

Více informací o projektu Zelené kaskády, GARTAL hypotéce a dalších zvýhodnění naleznete na webu projektu, nebo kontaktujte naše obchodní zástupce. Vizualizace interiérů mohou obsahovat prvky z klientských změn.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.