Pronájem obchodního prostoru, Přeštice, Husova, 47 m2

Husova, Přeštice

9 600 Kč
/za měsíc
Záloha na služby 400,- Kč/měsíc + plyn a elektřina, kauce 19200,- Kč, provize RK 9600,- Kč.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHusova, Přeštice
ID26298
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná47 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti133 kWh/m2 za rok
TopeníLokální plynové

Origo partneři v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem komerčního prostoru - prodejny/kanceláře, o celkové výměře 47,5 m², ve zděné novostavbě (r.v. 2006), na menší obchodní zóně v Husově ulici, v centru města Přeštice, 3 minuty chůze od centrálního náměstí. Prostorná provozovna disponuje dvěmi výlohami, světelným štítem a přístupem z ulice, s parkovištěm přímo před obchody.
Nebytový prostor je členěn na dvě otevřené propojené místnosti a menší uzavřené zázemí (kuch. kout, umyvadlo, WC). Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem, samostatné měření elektřiny, plynu a vody.
Komerční prostor je bez vybavení, možnost využití k různorodému záměru, dle dohody s pronajímatelem. Prostor je volný, ihned k pronájmu. Ev. číslo: 26298.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Přešticích.