Prodej bytu 5+1, České Budějovice - České Budějovice 7, Komenského, 156 m2

Komenského, České Budějovice 7

6 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 071 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKomenského, České Budějovice 7
IDN02225
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná152 m2
Patro4. z 5
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha156 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Částečně zařízená bytová jednotka o dispozici 5+1 s terasou v ulici Komenského v Českých Budějovicích.

Nabízíme Vám ke koupi mezonetový byt v dobrém stavu o celkové užitné ploše 152,6 m2 s terasou 21,1 m2 a sklepem 4 m2 s výbornou dostupností do centra města a kompletní občanskou vybaveností (pošta, škola, obchody, nemocnice, MHD). Byt, nacházející se v 4. a 5. nadzemním podlaží cihlového domu, se skládá ze vstupní haly se schodištěm do horního patra, obývacího pokoje, kuchyně s kuchyňskou linkou včetně elektrospotřebičů, čtyř ložnic, samostatné toalety, koupelny s rohovou vanou, šatny, toalety se sprchovým koutem v horním patře a velké terasy o výměře 21,1 m2. Ohřev teplé vody řešen elektrickým bojlerem, vytápění řešeno elektrickými přímotopy. V domě je možno užívat společnou kolárnu a zahrádku za domem.

Mezonetový byt v osobním vlastnictví byl vybudován roce 1995 z nevyužívaného půdního prostoru. Okna jsou plastová a střešní dřevěná, jádro zděné, rozvody elektřiny v mědi. Okna jsou orientována na východní a západní stranu, terasa s orientací na západ s výhledem na Kleť. Vnitřní prostory domu jsou ve výborném stavu, pravidelně udržované. Cihlový dům je částečně zateplený. Náklady na provoz bytu včetně fondu oprav činí zhruba (2700Kč/měsíc) + individuální spotřeba elektřiny(4 osoby cca 5000Kč/měs.) v bytě. Roční spotřeba elektřiny činí 10,9 MWh.

Bližší informace vám rádi poskytneme v naší RK.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+1 v Českých Budějovicích.