Prodej obchodního prostoru, Horažďovice, Havlíčkova, 344 m2

Havlíčkova, Horažďovice

8 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHavlíčkova, Horažďovice
IDS2419
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná344 m2
Patro1. z 2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy525 m2
Podlahová plocha344 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Horažďovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně vám nabízíme na prodej perfektně udržovaný a renovovaný měšťanský dům (bývalá KB; zast. pl.: 525 m2; užitná pl.: 344 m2) s uzavřeným dvorem s garáží, nacházející se na lukrativním, strategickém místě na rohu ul. Havlíčkova a Mírového náměstí v centru města Horažďovice. Řadový patrový renesanční dům z druhé poloviny 16. století s gotickým sklepem a renesančními klenbami v přízemí, zapsaný jako kulturní památka v památkové zóně v historickém centru, prošel v 90.letech zevrubnou rekonstrukcí. Nutno vidět potenciál domu. Zajímavá investice (rozpracovaná studie na přestavbu na apartmány či byty) i díky ceně!
Popis: část. podsklepeno (sklady); 1.NP (132 m2): centrální hala 20,5 m2 se schodištěm do 2.NP, prostorný obchodní prostor 54,5 m2, trezorová část, spojovací hala 31 m2 se vstupem na dvůr, zadní schodiště do mezipatra (62 m2): chodba, WC s umyvadlem, archiv, kuchyňka, kancelář; 2.NP (150 m2): chodba, 5x kancelář, hala, WC páni a dámy, úklid. komora (el. boiler), schodiště na prostornou půdu.
Zastavěná plocha a nádvoří: 525 m2; Uzavřený dvůr z průjezdem a velkou garáží se skladem.
Užitná plocha celkem: 343,698 m2;
Vytápění: el. topné panely a přímotopy; klimatizace.
TUV: el. boiler;
Voda a odpad: obecní řad;
El.: 220/380 V;
Na domě je zabudovaný bankomat KB, který zde musí zůstat do konce r. 2025.
Využití: obchodní prostor a byty či apartmány (parkování ve dvoře).
Ojedinělá možnost koupě historického domu ve skvělém technickém stavu, stojícího na rohu Mírového náměstí na lukrativní adrese. Město Horažďovice je klidné městečko s kompletní kvalitní občanskou vybaveností s širokou škálou sportovního, kulturního a volno-časového využití v překrásné krajině s řekou Otavou.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Horažďovicích.