Prodej pozemku pro bydlení, Kolinec, 1678 m2

Kolinec

2 097 500 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právních služeb
Hypotéka od 9 996 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKolinec
ID2024070001
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1678 m2

Origo partneři v Kolinci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Stavební pozemek Kolinec

Vítejte v předhůří Šumavy v Kolinci. Představujeme Vám pozemky vhodné pro výstavbu Vašeho vysněného bydlení či zajímavou investiční příležitost.

Pozemek
Původní pozemek je rozdělený na dva samostatné o výměře 1679 m² a 1678 m². Máte tedy na výběr příp. pokud hledáte opravdové soukromí celková výměra činí 3357 m².
Pozemky mají obdélníkový tvar. Jsou mírně svažité a nacházejí se v klidné, okrajové části Kolince. IS: elektřina v přípravě. Žádost o vybudování přípojky je podána. Nyní čekáme na realizaci. Vodu je třeba řešit vlastní vrtanou studnou a odpad domovní čističkou.

Lokalita a okolí
Kolinec je moderní městys s plným občanským zázemím. Je zde MŠ, ZŠ, pošta, prodejna potravin, knihovna, ambulance lékařů. Jistě oceníte i možnost volnočasového vyžití na sportovištích a koupališti u řeky Ostružné. Dobrou dopravní dostupnost zajištují autobusové a železniční spoje. Klatovy jsou vzdálené (19 km) a Sušice (11 km). A okolí je malebné, zasazené v pošumavské krajině.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kolinci.