Prodej rodinného domu, Světice, Na Žlábku, 113 m2

Na Žlábku, Světice

13 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 289 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Žlábku, Světice
ID69878
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná113 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti790 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Světicích

Úklidové služby

Popis

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout samostatně stojící rodinný dům o podlahové ploše 113 m2, s garáží, na krásném místě v obci Světice. Dům je cihlový /Porotherm/, se sedlovou střechou s betonovými taškami, plastovými okny /dvojskla/ a vstupem na terasu. Zdrojem vytápění je tepelné čerpadlo, v domě je podlahové topení a radiátory. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Dispozice domu: ze zádveří se dostaneme do centrální chodby, ze které je vstup do kuchyně a prostorného obývacího pokoje, kde se nachází i krbová kamna. Z obývacího pokoje je možný vstup na terasu domu. V kuchyni je přístupná malá praktická spíž. V chodbě je samostatné WC. Schodištěm se dostaneme do patra, kde se nachází tři samostatné pokoje a větší koupelna s vanou, a zároveň sprchovým koutem. Ze dvou pokojů je možný vstup na balkon.
Garáž je umístěná na boční straně domu, je přístupná pouze zvenku. Nachází se v ní technická místnost. Celý dům je napojen na zabezpečovací systém Jablotron. Dům byl zkolaudován v roce 2008. Parkování aut je možné i na ulici před domem.
Obec Světice se nachází 2 km od Říčan, kde je veškerá občanská vybavenost. V samotných Světicích je OÚ, MŠ, dvě ZŠ, gymnázium, sportovní hala. Světice- Říčany: 5 min autem, Světice- Praha: 15 min autem, 30 min vlakem. V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka /5 min pěšky/, vlaková zastávka /2 min pěšky/. Dům je k nastěhování 7/2024. Určitě doporučujeme prohlídku, neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Světicích.