Prodej rodinného domu, Strančice, Březová, 148 m2

Březová, Strančice

14 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena vč. provize, DPH a kompletního právního servisu.
Hypotéka od 71 009 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřezová, Strančice
ID882534
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná148 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha148 m2
Plocha nemovitosti410 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Strančicích

Úklidové služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout luxusní novostavbu rodinného domu, v lukrativní lokalitě obce Strančice, ulici Březová, s jedinečným výhledem na obec a okolí. V současné době je dokončená hrubá stavba, jsou osazeny okna, vstupní dveře a začínají práce v interiérech a na zateplení fasády. V současné době je ještě možné zasahovat do standardního vybavení domu a tak si svůj nový domov vybavit k vlasní naprosté spokojenosti. Projekt domu je koncipován jako dvoupodlažní vila se zahradou, kde je v přízemí umístěno technické zázemí domu, prostorná chodba, koupelna a WC a velkoryse řešený obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 60m2. Samozřejmostí je východ na zahradu - v domě posuvná okna pro zabezpečení naprostého komfortu bydlení a jeho užívání. V patře jsou umístěny 3 ložnice (jedna se šatnou) , samostatné WC , koupelna a malá tech. místnost. Stavba je nízkoenergetická, stavěná zdivem Porotherm 30 T Profi Dryfix - tepelně-izolační broušená cihla a zateplená minerální vatou. Vytápení je zabezpečeno tepelným čerpadlem vzduch-voda, topení v celém domě podlahové s možností regulace. Kolaudace domu je plánovaná na 11/2024.

Dům dokonale naplňuje potřeby dnešního náročného života. Hledáte-li domov s moderním vzhledem zasazený do klidného prostředí s neopakovatelným výhledem, jste u nás na správném místě. Nový domov si vás získá nejen svým chytrým a citlivým řešením, ale hlavně unikátní polohou v klidném prostředí se skvělou dostupností. V centru Prahy jste vlakem za půl hodiny a autem ještě dříve. Do světa se můžete vydat z letiště půl hodiny od domova. Umístění projektu domu nabízí taktéž zajímavé sportovní vyžití a zároveň širokou škálu obchodů a nákupních center v okolí. Vlastní obec Strančice /www.starncice.cz/ je plně občansky vybavená, najdte zde základní školu, školku, park, několik hřišť pro děti, je zde obvodní lékař, zubař, restaurace, hypermarket, fotbalové hřiště, tenisové kurty a mnoho dalšího...

Tento projekt nabídl celkem 4 dvoupodlažní domy s jednotnou architekturou o rozloze přibližně 148 m2, z nichž jsou již 2 rodinné domy prodány a jeden je zarezervován. Tento dům je tedy poslední volný k prodeji. Pozemky jsou zasazeny v mírně svažitém terénu, v okolí panuje klid a v bezprostřední blízkosti je krásný les. Především sportovci si zde přijdou na své díky četným cyklostezkám, fitcentru, tenisovým kurtům a dalším vyžitím. Pokud hrajete golf, uvítá vás nedaleké a vyhlášené Oaks Prague.

Proč si vybart právě projekt RD v ulici Březová ve Strančicích? Přesvědčí Vás - kvalitní stavba a materiály z nichž se dům staví, umístění, klid, zeleň, vynikající dopravní dostupnost, veškerá občanská vybavenost a dostatek prostoru pro sportovní vyžití a relax v přírodě. To jsou atributy splňující představu pohodového bydlení a zdravého plnohodnotného života. V případě Vašeho zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat!



Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Strančicích.