Prodej rodinného domu, Grygov, Sadová, 197 m2

Sadová, Grygov

15 880 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 75 679 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSadová, Grygov
ID104375
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná255 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha197 m2
Plocha nemovitosti673 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Grygově

Popis

Nízkoenergetická novostavba v nadstandardním provedení právě vzniká v pěkné rovinaté krajině na Hané, v obci Grygov ležící na předměstí krajského města Olomouc, které je snadno dosažitelné autem, autobusem i vlakem. Předpokládaný termín dokončení do konce r. 2024.

V přízemí se nachází obývací pokoj s přípravou na kuchyni a se vstupem na terasu, dále 2 ložnice, koupelna, technická místnost, předsíň s přímým vstupem do garáže i se schodištěm do patra. To tvoří privátní zóna se 3 ložnicemi, koupelnou, šatnou a komorou.

Ke kvalitnímu standardu patří plastová okna v antracitové barvě s izolačními trojskly a přípravou pro exteriérové stínění, velkoformátové obklady RAKO Betonico, podlahy Egger z přírodního dubu, plné bezfalcové bílé interiérové dveře (výška 2100 mm), dubové schodiště, chytrá domácnost Somfy, rekuperační jednotka umožňující chlazení či přitápění, podlahové vytápění tepelným čerpadlem Vaillant vzduch-voda s možností podlahového chlazení, kamerový a zabezpečovací systém, retenční nádrž na dešťovou vodu a příprava na zavlažovací systém, monitoring vlhkosti v domě, přístřešek pro auto, příprava pro fotovoltaiku. Dům bude předán v uvedeném standardu, s provedenými základními zahradními úpravami, chodníkem a vjezdem z betonové dlažby BEST (Karo přírodní) a oploceným pozemkem. Finální povrchy v interiéru je možné dokončit dle konkrétních požadavků klienta. 

Obec s dobrou občanskou vybaveností zahrnující mateřskou a základní školu, sokolovnu, pekařství či poštu se rozkládá v pěkné krajině Hané v blízkosti přírodní rezervace Království. K výhodám patří také těsná blízkost Olomouce, cesta vlakem na hlavní nádraží trvá pouhých 5 minut, dobré je také autobusové spojení. Jízdy autem urychluje snadný nájezd na dálnici D35 či rychlostní silnici I/55. 

Užitná plocha 255,38 m2 (z toho terasa 38,99 m2, parkovací stání 36 m2 , garáž 19,23 m2), zastavěná plocha 253,23 m2, zahrada 485,19 m2, pozemek 673 m2. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Grygově.