Prodej chaty, Kralovice, 82 m2

Kralovice

Cena na vyžádání

Cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKralovice
ID0667
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná82 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha82 m2
Plocha nemovitosti437 m2

Origo partneři v Kralovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Na prodej zděná chata na vlastním pozemku o celkové výměře 437 m², jen kousek od Voleského rybníka u Kralovic.
Tato nemovitost je vhodná nejen k rekreaci, ale také k celoročnímu bydlení i díky tomu, že v posledních letech prošla rekonstrukcí, jako jsou například nové podlahy, rozvody elektřiny a vody, plastová okna, střešní krytina, zateplení a podobně. Voda je přivedena z vodovodního řadu, odpady jsou svedeny do septiku.

Dispozičně je chata řešena jako 4+kk, kdy v přízemí nalezneme místnost, která může sloužit jako šatna nebo úložný prostor, také je zde prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, kde nalezneme i krbová kamna k vytápění nemovitosti a koupelna, kde je umístěný bojler pro zajištění teplé vody.
V patře jsou tři samostatné místnosti. Jedna má vlastní balkon a na druhý balkon se dostaneme pohodlně z chodby. Také je zde vstup do podkroví, které poslouží jako další úložný prostor. Část chaty je podsklepena.

Na zahradě se nachází dřevěná pergola s betonovým krbem, ideální pro slunné dny. Zastřešené parkovací stání nebo také nádrž na dešťovou vodu s novou hydroizolací. K zahradě je také pronajatý pozemek od obce na dobu neurčitou s výměrou 146 m², dohromady tedy 583 m².

V Kralovicích naleznete veškerou občanskou vybavenost.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kralovicích (okr. Plzeň-sever).