Prodej bytu 3+kk, Vrchlabí, Horní, 71 m2 (ID: 1236151)

Horní, Vrchlabí

6 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 29 976 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHorní, Vrchlabí
ID55668
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná71 m2
Patro2. z 4
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady97 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem moderního bytu v novém projektu Byty u školy v klidné části města Vrchlabí, Liščí kopec.

Byt o dispozici 3+kk a s podlahovou plochou 71 m2 se nachází v 1. NP v jednom z vila domů v nově vystavěném projektu Byty u školy. Byt má vlastní předzahrádku o rozloze 97 m2, sklepní kóji a je možné si dokoupit vlastní parkovací stání v ceně 250.000,- Kč. Jeho výhodou je nejen prostornost, lehký a elegantní design ale také skutečnost nízkých provozních nákladů na bydlení.

Vila domy byly navrženy tak, aby Vám mohly poskytnou veškerý komfort, proto je v každém domě výtah a společný prostor na kočárky či lyže. Soukromí Vám zajistí venkovní rolety na oknech s trojskly a potřebu dobíjení automobilu ne elektrokola zajistí dobíjecí stanice u parkovacích míst.

Dokončení projektu je plánováno na konec listopadu 2023, ale na prohlídku jednotky Vás rádi vezmeme již teď.

Projekt Byty u školy byl vymyšlen místní realitní kanceláří, architektonicky navržen místní architektonickou kanceláří a vystavěn místní stavařskou firmou. Jedná se o 2 vila domy s celkem 16 moderními a praktickými bytovými jednotkami, které byly navrženy zejména pro místní obyvatele k trvalému bydlení. Výhodou lokality vila domů je blízkost školy, veřejné dopravy, sportovišť ale i krásné přírody. Nedaleké centrum města nabízí veškerou občanskou vybavenost moderního města.

Tento byt je dokonalým místem pro ty, kteří hledají moderní, hezké, nové, výhodné a bezstarostné bydlení v dostupné ale zároveň klidné lokalitě.

Nezmeškejte tuto šanci a obraťte se na nás s Vašimi dotazy či se zájmem o prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Vrchlabí.