Pronájem bytu 3+kk, Hradec Králové, Klumparova, 110 m2 (ID: 1236081)

Klumparova, Hradec Králové

26 000 Kč
/za měsíc
+ služby cca 5 950 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKlumparova, Hradec Králové
IDN00214
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná110 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

„..pozor, život v centru HK může být návykový!“

Pronajmeme precizně zrekonstruovaný byt 3+kk/B v centru Hradce Králové. Vzdušný prostorem, moderní až okázalý svým interiérem, cca 110 m2 prostorný byt s vlastním balkónem orientovaným do tichého vnitrobloku zaujme i skutečně náročné nájemce s okem pro design a citem pro detail. Byt se pronajímá z velké části zařízený.

Jednotka je situována ve 2./4NP zděného domu bez výtahu a je orientována na JZ a SV (viz půdorys). Dispozice sestává z prostorově velkorysého (46 m2) obývacího pokoj otevřeného do kuchyně s jídelnou, navazující menší pracovny (cca 3. 5 m2), dětského pokoje (cca 19.6 m2), ložnice s vlastním balkónem (cca 18 m2), koupelny s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly, samostatného WC, prostorné chodby (8.82 m2) a technické místnosti s výlevkou, pračkou a místem pro sušičku.

Vytápění objektu je plynovým kotlem Vaillant kombinující podlahové topení a radiátory v místnostech, kde se spí. Ekonomická varianta vytápění je také klimatizací, která je rozvedena po celém bytě.

Použité materiály a interiérové prvky jsou ve vyšším standardu. Vysoké celoskleněné posuvné dveře, italská dlažba, dřevěné podlahy z amerického vlašského ořechu, bezfalcové interiérové dveře, kompletně vybavená kuchyně spotřebiči Miele – myčka, indukční varná deska, trouba, parní trouba, kávovar, šuplík na nahřívání nádobí. Koupelna a toaleta jsou vybaveny luxusním sanitárním vybavením značek – Dornbracht, Villeroy; Boch, Duravit Starck, Hans Grohe – Axor Massaud.

Byt je osazen EZS a protipožárními čidly. Atmosféru celého bytu lze přizpůsobovat Vašim požadavkům chytrým osvětlením značky Tall se stmíváním a dálkovým ovládáním nebo integrovanou hudbou. K dispozici je vysokorychlostní internet.

Nemovitost se nachází v samém centru města mezi Ulrichovým a Baťkovým náměstí s pěší zónou známou svými kavárnami, restauracemi, bary i obchody. K nastěhování ihned.

Pronájem této nemovitosti zajišťuje kvalifikovaný realitní makléř s certifikací ISO 17024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Hradci Králové.