Prodej bytu 3+kk, Rychnov nad Kněžnou, Mírová, 93 m2 (ID: 1234880)

Mírová, Rychnov nad Kněžnou

4 429 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu
Hypotéka od 21 107 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMírová, Rychnov nad Kněžnou
ID00231
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná93 m2
Patro4. z 5
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti72 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Rychnovu nad Kněžnou

Popis

Nabízíme vám k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+kk o velikosti 73,48 m2 + lodžie o velikosti 3,83 m2 + terasa o velikosti 16,08 m2 v novostavbě projektu Resort Mírová. Tato bytová jednotka se bude nacházet v 4.NP a bude situována na severovýchod.
Dispozice bytu: vstupní chodba se vstupem do 2 samostatných pokojů, koupelny a samostatné toalety a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na lodžii. Dveře na terasu se nacházejí v ložnici.
Bytová jednotka bude vybavená vinylovou podlahou, keramickými obklady a dlažbou v koupelně, interiérovými dveřmi s obložkami a sanitou. Součástí bytu není kuchyňská linka. Kupující si bude vybírat z 8 odstínů vinylové podlahy, obkladů, dlažeb a interiérových dveří s obložkou. Standardem je bezbariérový přístup a moderní výtah.
Koupě bytu je podmíněná koupí alespoň jednoho garážového stání a sklepní kóje. Cena bytu je uvedená bez ceny garážového stání a sklepní kóje.
Koupi bytu v Resortu Mírová nabízí také velmi zajímavou investiční příležitost, jelikož se v okolí nachází provozovny velkých společností, jako např. Škoda auto, FAB, Bednar FMT, Sika CZ, Seko tool a další. Resort Mírová bude realizován v jihovýchodním cípu města a v jeho těsné blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost: školky, školy, obchody, restaurace atd.
Bytová jednotka bude v osobním vlastnictví a její koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který vám v rámci našich služeb zařídíme za nejvýhodnějších podmínek na trhu a bez poplatků. Pro více informací a domluvení osobní schůzky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Rychnovu nad Kněžnou.