Prodej bytu 4+kk, Praha - Jinonice, Kačírkova, 120 m2 (ID: 1234749)

Kačírkova, Praha 5 - Jinonice

Rezervováno
20 000 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 95 314 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaKačírkova, Praha 5 - Jinonice
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,

dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji byt 4+kk (119 m2) s vlastní zahradou (175 m2) v nevšední rezidenci Waltrovka v pražských Jinonicích.

Byt je zcela unikátní tím, že se nachází ve 2.NP a díky poloze bytového domu (na kopci) nabízí krásné výhledy na okolní zástavbu, a to ze všech pokojů a také z velkolepé zahrady, a zároveň zajišťuje dostatek soukromí.

Velký obývací pokoj (33 m2) je rozdělený na jídelní a společenskou zónu. Zde se nachází stylově řešený kuchyňský kout s ostrovem, kvalitními spotřebiči a úložným prostorem.

Hlavní ložnice (15 m2) s vestavěnou skříni a uložným prostorem, disponuje přístupem do vlastní koupelny se sprchovým koutem a WC.

Dále se v bytě nachází další dvě ložnice o výměře 20 m2 a 16 m2 s vestavěnými skříní. Mohou také sloužit, jako pracovna nebo dětský pokoj. Moderní koupelna disponuje vanou a dvěma umyvadly pro větší pohodlí celé rodiny. Ve všech pokojích a koupelnách jsou namontovány venkovní žaluzie. WC je samostatné, také s umývadlem. Vedle se nachází technická místnost s regály, pračkou a sušičkou.

Předsíň s velkými vestavěnými skříněmi disponuje dostatkem úložného prostoru, vedle vstupních dveří jsou také umístěny sedací botník a zrcadlová skříň.

Nadstandardní výška stropů (2,7m). Celý design bytu byl navrhnout renomovaným bytovým architektem a je velmi dobře dispozičně řešený. Nabízí zajímavé možností k zónování a využití prostoru. Zajištěné vysocekvalitní standardy. Dřevěná eurookna s tepelně izolačním trojsklem. Interiérové hladké bezfalcové dveře (2,1 m). Vstupní bezpečnostní dveře s bezpečnostní kováním a vložkou.Elektronický zabezpečovací systém. Velkoformátové obklady a dlažby jsou samozřejmostí.

K bytu náleží zahrada (175 m2), která obklopuje byt po celém jeho obvodu, a je přístupná ze všech pokojů v bytě. Část této zahrady je zpevněna a nabízí možnost pro umístění komfortního posezení pro více osob, venkovního grilu či terasového nábytku.

Vedle ní je další část zahrady, která je určena pro pěstování a disponuje integrovaným systémem zalévání. V bytě a na terase jsou nainstalovány kamerový a bezpečnostní systémy, které se ovládají dálkově přes aplikaci. Z vlastní zahrady je umožněn přístup na ještě větší společnou zahradu s fotbalovou brankou, dětskou trampolínou a možností venkovního posezení, která je k dispozici výlučně majitelům bytů v tomto domě.

V ceně jsou zahrnuta dvě velká parkovací stání (3 a 3,2 metrů na šířku) v podzemní garáži a vlastní sklep s regály (6 m2), který se nachází hned vedle nich.

Areál Nové Waltrovky disponuje vybornou občanskou vybaveností. Obchody, restaurací, mateřska školka a pošta. Ideální pro klidný rodinný život s dětmi. V okolí domu najdete dětská hřiště, sportovní zařízení pro mladistvé i dospělé. Kousek od domu se nachází nádherný park Jinonická vyhlídka nad Waltrovkou.

Výborná dopravní dostupnost – jak MHD (metro Jinonice, přímý autobus na Anděl), tak individuální automobilová doprava.

Ihned k nastěhování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.