Prodej bytu 3+1, Hradec Králové - Plotiště nad Labem, Petra Jilemnického, 170 m2

Petra Jilemnického, Hradec Králové, Plotiště nad Labem

6 990 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPetra Jilemnického, Hradec Králové, Plotiště nad Labem
ID57574
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná170 m2
Patro2.
VlastnictvíStátní/obecní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Výtah
Parkování

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Hledáte bydlení, které kombinuje výhody bytu a rodinného domu?

Možná právě pro Vás zde máme ideální příležitost.

Zprostředkujeme Vám prodej bytu v ulici Petra Jilemnického v městské části Plotiště nad Labem, která se nachází 5 - 10 minut od centra Hradce Králové. Byt je umístěn ve 2. respektive 3. patře obytného cihlového domu a disponuje svým vlastním vchodem. Celková obytná plocha činí cca 170 m2.

Byt o dispozici 3+1 o rozloze přibližně 90 m2 prošel v roce 2011 rekonstrukcí. V podkroví najdeme další obytný prostor o rozloze cca 80 m2, který na rekonstrukci teprve čeká. Inspiraci, jak tento prostor dále využít, naleznete v přiloženém 3D půdorysu a vizualizaci. Jednotlivá patra bytu jsou propojena dubovým schodištěm.

Nespornou výhodou je zahrada o rozloze 876 m2 s pergolou, která je ve výlučném vlastnictví majitelů. Tato zahrada se stane přibližně od poloviny roku 2024 stavební parcelou. Zahrada není součástí nabídky a je možné ji koupit samostatně.

Další výhodou nemovitosti je vlastní parkovací stání na uzavřeném dvoře a také garáž, kde naleznete jak prostor na zaparkování dalšího auta, tak možnost jiného skladování.

Nemovitost je situovaná v dojezdové vzdálenosti do centra města. Přímo před domem zastavuje veřejné MHD. Nedaleko je také mateřská škola, základní škola a ostatní občanská vybavenost.

Doporučujeme osobní prohlídku, na které se na Vás budeme těšit.

Financování nemovitosti zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové.