Prodej bytu 4+kk, Rašovice, 88 m2

Rašovice

7 690 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 36 648 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRašovice
ID00184
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná118 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha88 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři v Rašovicích

Popis

8 bytů. 8 domovů. 8 příběhů. Bude ten Váš jedním z nich?

https://www.bytyrasovice.cz/

Výjimečný projekt moderního pasivního bytového domu v malebné obci Rašovice jen půl hodiny od Brna. Kombinace pasivního standardu, solárních panelů na střeše domu a tepelného čerpadla zajistí dokonalý komfort a mimořádně nízké provozní náklady. ​Obyvatelé domu tak budou téměř nezávislí na cenách energií od dodavatelů. Šetrnější nakládání s pitnou vodou zajistí využití šedé vody na splachování.
Místem odpočinku a setkávání bude společná zahrada za domem, kde si můžete vypěstovat domácí rajčata, grilovat s přáteli a relaxovat.

Bytový dům je umístěný ve velmi atraktivní lokalitě – klidné obci Rašovice v blízkosti Ždánického lesa a zároveň s krátkou dojezdovou vzdáleností do větších měst.

Pasivní dům Rašovice je tak ideální volbou pro všechny, kteří hledají kombinaci vysokého komfortu bydlení s nízkými provozními náklady v blízkosti přírody.

V 1. patře se nachází dva byty o dispozici 4+kk, které disponují podlahovou plochou 88,4 m2. Z ložnice a obývacího pokoje přístup na terasu o rozloze 29,85 m2. Výhled z bytu na zahradu za domem.

V ceně bytu je zahrnuta instalace rekuperační jednotky, venkovní parkovací stání, sklepní kóje a společná zahrada.

Mimo kupní cenu je garážové stání za cenu 600 000 Kč.

Provize je stanovena dle doporučeného sazebníku služeb České komory Realitních kanceláří a je hrazena kupujícím.

Budeme se na Vás těšit na prohlídkách!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Rašovicích (okr. Vyškov).