Prodej rodinného domu, Hostín, 220 m2

Hostín

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHostín
ID202402
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy239 m2
Podlahová plocha220 m2
Plocha nemovitosti1309 m2
Plocha zahrady598 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadJímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Hostíně

Úklidové služby

Popis

Prodej rodinného domu na pozemku 1309 m2, Hostín, okres Mělník.
Velkorysé obytné i užitné plochy, udržovaná zahrada s nadzemním bazénem, zahradní domek s hydromasážním bazénkem a saunou, sprchou a WC, pergola s letní vybavenou kuchyní, garáže, sklady a hospodářské budovy.
Dům je z části podsklepený, má rozsáhlé přízemí a částečně obytné podkroví.
V přízemí domu se nachází velká předsíň, ze které se vchází do prostorného hostinského pokoje s východem pod zastřešenou pergolu s novou kuchyňskou linkou.
V další části budovy je samostatný vstup do prvního obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice, "výminku".
Navazující chodba vede ke vstupu do druhého obývacího pokoje s jídelní částí a kuchyní, dětské herničky a ložnice s francouzským oknem pro východ na zahradu.
V zadním traktu domu je velký neprůchozí pokoj, sloužící jako technická místnost pro domácí práce a hobby.
V podkroví, přístupném po točitém schodišti, je půdní vestavba, kde je útulný obytný prostor s ložnicí. Navazuje příprava na posilovnu a další využitelný půdní prostor. Podkroví je přístupné i po samostatném venkovním schodišti ze zahrady.
Příslušenství domu tvoří prostornější koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC a druhá koupelna se sprchovým koutem a WC.
Dům má plastová okna a dveře, elektroinstalace v mědi, vodoinstalace v plastu, novou střechu, komín a je zateplený. Zbývá dokončit pouze finální fasádu (fasádní barva již zakoupena a je v ceně domu). Ohřev vody elektrickým zásobníkovým ohřívačem. Vytápění novým ekologickým kotlem na tuhá paliva se zásobníkem paliva s rozvodem do ocelových radiátorů.
Energetický štítek se vyhotovuje, proto prozatím uvádíme energetickou třídu G.
Dům je vhodný i pro početnější rodinu či vícegenerační bydlení. Po případných úpravách možno vytvořit více samostatných bytových jednotek. Vše funkční, čisté a k okamžitému využití. V případě zájmu i s nábytkem. Prodej z důvodu pokročilejšího věku a zdravotního stavu majitele.
Výborná dojezdová vzdálenost do hlavního města-okraj Prahy 30 km. Mladá Boleslav 15 km, Mělník
Bez právních vad a omezení, hypotéku můžeme pomoci zařídit. Zajímavá příležitost. Možnost nákupu prostřednictvím hypotečního úvěru, který může pomoci zařídit náš hypoteční specialista.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hostíně.