Prodej rodinného domu, Libiš, Za Rybníčkem, 104 m2 (ID: 1231967)

Za Rybníčkem, Neratovice

7 850 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně právních a realitních služeb a provize RK
Hypotéka od 37 411 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZa Rybníčkem, Neratovice
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná104 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha104 m2
Plocha nemovitosti298 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Libiši

Úklidové služby

Popis

Bydlet na dosah hlavního města, ale mít zázemí vlastní obce. Dovolujeme si Vám nabídnout novostavbu domu o dispozici 4+1. Jedná se o dvoupodlažní dvojdům o užitné ploše 104 m2. Ve vizualizaci vyznačen D2.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s jídelním zázemím, ze kterého je vstup na vlastní oplocenou zahradu. Kuchyň je umístěna v samostatně řešeném prostoru s přímím vstupem do obývacího pokoje. Dále je k dispozici technická místnost a samostatná toaleta.
Schodištěm ze vstupní haly se dostanete do prvního patra, kde jsou z chodby přístupy do tří neprůchozích pokojů. Koupelna nabízí sprchový kout i vanu. Dále je zde samostatná toaleta.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem a podlahovým topením, stavba náleží do nízkoenergetické kategorie B. V obytných místnostech jsou instalovány elektrické venkovní žaluzie.
K domu patří dvě parkovací místa na betonové dlažbě. Přístup na zahradu je umožněn jak brankou, tak i vjezdovými vraty.
Dům se nachází v klidném areálu, přes který nevede průjezdová komunikace a nabízí svým majitelům dostatek soukromí a prostoru k pohodovému bydlení.
Domky jsou umístěny v oblasti původní zástavby, v sousedství prvorepublikové vily, jejíž rekonstrukce byla naší první etapou realizace tohoto projektu.

Poloha celého areálu se nachází na okraji obce Libiš, nedaleko Rybníčka u Vojtěcha a kaple Svatého Vojtěcha, ležící na rozhraní města Neratovice a obce Libiš. Na procházku či venčení Vašeho pejska, se můžete vydat do lesíka, v bezprostřední blízkosti domu.
V obci Libiš se nachází školka, škola, fotbalové hřiště, tenisové kurty. Aktivity pro děti - Sbor dobrovolných hasičů, Sokol, veřejná knihovna. Velmi oblíbené jsou akce jazzové zahrady. K dispozici je i zdravotnické středisko a veterinární lékař.
Samostatná obec Libiš se nachází 20 km severně od Prahy a v minulosti byla součástí města Neratovice.
Město Neratovice disponují veškerou občanskou vybaveností a jsou v docházkové vzdálenosti cca 15 minut.
Dopravní dostupnost do Prahy je v rámci druhého pásma PID (autobus i vlak). Přímé vlakové či autobusové spojení i ve směru Mladá Boleslav/Turnov, Mělník, Kralupy nad Vltavou, Brandýs nad Labem.
Termín dokončení 05/2024.
V případě zájmu nás můžete kontaktovat i během víkendu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Libiši.