Prodej bytu 3+1, Praha - Vršovice, Rostovská, 80 m2

Rostovská, Praha 10 - Vršovice

14 534 900 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 69 269 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRostovská, Praha 10 - Vršovice
IDN03329
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná80 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha80 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám exkluzivní příležitost stát se majitelem bytu 3+1 o rozloze 80m2 v Rezidenci u Vinohradu.

Tento úchvatný byt se nachází v nedávno zrekonstruované rezidenci a nejenže poskytuje komfortní bydlení, ale také výjimečnou polohu v blízkosti vstupu do Havlíčkových sadů.

Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná chodba, která vede do útulného obývacího pokoje propojeného s moderně zařízenou kuchyňskou částí. Kuchyně disponuje špičkovými spotřebiči, jako jsou vestavná lednice, mrazák, myčka nádobí a varná deska, připravená usnadnit Váš každodenní život.

Z chodby se dále vchází do dvou prostorných pokojů, z nichž jeden vede na prostornou terasu, ideální pro odpočinek a relaxaci po náročném dni. Koupelna je vybavena vanou a toaletou, a samozřejmě je k dispozici i další samostatná toaleta.

Sklepní prostory se nachází v suterénu budovy a k bytu patří jedna koje.

Tento byt je ideální pro ty, kteří ocení kombinaci moderního designu, kvalitního vybavení a výjimečné lokality. Rezidence u Vinohradu nejen poskytuje klidné a bezpečné bydlení, ale také snadný přístup k veškerým obchodům, restauracím a veřejné dopravě.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít! Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10.