Prodej bytu 3+1, Praha - Horní Měcholupy, Janovská, 63 m2 (ID: 1279020)

Janovská, Praha 10 - Horní Měcholupy

5 890 000 Kč
/za nemovitost
Pro další informace o nabídce kontaktujte RK
Hypotéka od 28 070 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJanovská, Praha 10 - Horní Měcholupy
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Rádi bychom Vám představili byt o velikosti 3+1 s lodžií na prodej. Jde o jednotku s čistou podlahovou výměrou 63m2, v osobním vlastnictví bez závazků a hypoték, která se nachází v 1.patře panelového domu /nejedná se o zvýšené přízemí!/, který byl před nedávnem kvalitně zrekonstruován a má také nový výtah. Celý bytový blok byl opraven prakticky od střechy tzv. po sklepy a nemovitost nebude tak potřebovat v budoucnu žádné velké investice nebo opravy.


Jednotka č. 7 nabízí velmi hezký volný výhled do Janovské a také zeleně okolního přilehlého parku u školky. Zajímavostí této nabídky je skutečně velmi pěkné umístění bytu v rámci bloku domu, a i jeho orientace /V-J/.

Nemovitost sama je pak po částečné rekonstrukci, kdy proběhla instalace nových elektrických rozvodů s rozvaděčem /možnost doložení revize/, nová jsou dále plastová okna s mikroventilací, nebo i kuchyňská linka se spotřebiči.

Na klasické panelákové dispozici nás překvapí nejvíce chodba, která je atypická a opravdu nadstandardně prostorná s variabilním využitím, nebo možností zbudování dalších úložných prostor.


Lodžie je zasklena a zabezpečena, ale spíše jde o prevenci. Vytápění je ústřední, dálkové. Je zde také zavedený plyn kvůli tradičnímu sporáku.


Díky zateplení pláště jsou spotřeby energií minimální. Na fasádě není hypotéka! SVJ tak neplatí žádný dluh v zálohách. Náklady s užíváním bytu představují měsíčně cca 5.500,- Kč. SVJ je stabilní a má našetřeno!


K příslušenství patří samozřejmě také kolárna, kočárkárna a dále zděná sklepní kóje o velikosti cca 3m2 a je třeba také vyzdvihnout bezproblémové parkování před domem.


V blízkosti nechybí zastávka MHD a metra, dětské hřiště, Centrum Sociální a Ošetřovatelské pomoci, lékárna, několik škol a mateřská škola /Parmská, hřiště Javorová čtvrt a Petrovice a třeba ještě psí louka Petrovice/.


V okolí několik supermarketů /například Kaufland Horní Měcholupy/, restaurací, kadeřnictví, prostě a jednoduše vše, co pro příjemné a klidné bydlení člověk potřebuje.

Prohlídky jsou samozřejmě možné po dohodě, pro další detailní informace kontaktujte prosím makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10.