Prodej rodinného domu, Janov nad Nisou, 412 m2

Janov nad Nisou

15 430 000 Kč
/za nemovitost
dohodou
Hypotéka od 73 535 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJanov nad Nisou
ID00171
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná412 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti4785 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte rodinný či apartmánový apartmánový dům v blízkosti horských středisek, který byste si mohli dodělat podle vlastních představ?

Nabízíme k prodeji dům, který prošel částečnou rekonstrukcí a čeká na dodělání interiéru dle přestav nového vlastníka.

Budova dříve sloužila jako restaurace s terasou s několika pokoji. V současné chvíli ze došlo k výměně střešní krytiny, k částečné rekonstrukci podkroví a k výměně části oken. V případě, že by nový vlastník neměl v zájmu provozovat restauraci, mohli by zde vzniknout další pokoje či apartmány.

V přízemí se nachází zázemí s kotelnou (nový automatický kotel na uhlí nebo paletky s nejvyšší emisní třídou). V přízemí je dostatek prostoru pro vybudování nové bytové jednotky.. Ve 2. NP nalezneme původní restaurační zařízení s terasou, zde by mohlo být několik samostatných bytů/apartmánů. Ve 3. NP jsou plánovány další dva apartmány, když podkroví je zatím nevyužito. 4. NP je možnost vybudování podkrovní jednotky.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Ski areál Severák se nachází pouhých 250 metrů od objektu, zároveň jste vzdáleni od běžkařek stopy 600 metrů. Od jara do podzimu je okolí vhodné pro cyklistické výlety a pěší turistiku.

S financováním Vám za velice výhodných podmínek rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Janově nad Nisou.