Prodej ubytování, Březí, 100 m2

Březí

24 100 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu
Hypotéka od 114 853 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBřezí
ID0332-NP00204
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Březí

Popis

Nabízíme Vám možnost stát se majitelem neobyčejného rodinného domu a současně také penzionu, které se nachází v srdci vinařského kraje, v malebné obci Březí, jen pár kilometrů od Mikulova na Moravě.

Naše výjimečná nabídka zahrnuje elegantní rodinný dům s dispozicí 5+k k na 130 m2, který byl postaven v roce 2005 a sousedící dvoupatrový penzion, který láká svým půvabem a nabízí jedinečný zážitek pro všechny hosty, to vše na pozemku o celkové rozloze 886 m2.

Půvabný rodinný dům představuje spojení moderního komfortu s autentickým životem ve vinařské obci. Moderní design a využití nejnovějších technologií je symbolem komfortu a nabízí ideální životní prostředí pro vaši rodinu. Podlahové topení, krb a klimatizace zajišťují optimální pohodlí v každém ročním období. Fotovoltaika pak ekologický a ekonomický provoz domu.
Prosklená kuchyně je vybavena moderními spotřebiči a prvotřídním vybavením a nabízí skvělý výhled do zahrady a dodává tím kuchyni jedinečný nádech klidu a pohodlí.

Bazén je skvostem naší nemovitosti. S rozměry 8x4 metry, hloubkou 1.70 metru a filtračním systémem na písek vám poskytuje dokonalý odpočinek a zábavu přímo ve vaší zahradě. Automatická úprava vody a solární panely přidávají k ekologickému provozu a úspoře nákladů na provoz.
Garáž nabízí dostatek prostoru pro 4 vozy, což znamená, že máte dostatek místa pro celou rodinu nebo sbírku vašich vzácných vozů.

Penzion, který byl postaven v roce 2019, disponuje čtyřmi stylovými apartmány, 2,3,4 a 5tilůžkovým. Každý apartmán je plně vybaven kuchyňkou s lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a plotýnkovým vařičem. Všechny apartmány disponují vlastním sociálním zařízením – WC a sprchovým koutem, který je součástí pokoje. Vytápění je zajištěno elektrickými radiátory a krbem, který dodává místu útulnou atmosféru. Úsporný provoz je pro majitele prioritou, energie pochází z fotovoltaických panelů. Tyto solární panely nejen chrání životní prostředí, ale také zajišťují šetrný a ekonomicky výhodný provoz.

V přízemí penzionu se nachází společenská místnost, která společně s letní terasou pro grilování, vytváří neodolatelnou atmosféru pro klidný odpočinek a společenské setkání v pohodě Jižní Moravy. Pro rodiny s dětmi je připraven dětský koutek s houpačkami, skluzavkou a velkým pískovištěm, kde mohou malí hosté neomezeně objevovat a hrát si. K penzionu náleží také uzamykatelná kolárna, protože obě nemovitosti jsou situovány v blízkosti cyklostezek a nacházejí se v srdci Mikulovské vinařské oblasti. Penzion disponuje také kamerovým systémem, který hlídá vlastní parkoviště.
Penzion zůstává plně funkční až do samotného prodeje, nabízí tak novému majiteli příležitost převzít provoz, aniž by bylo nutné přerušovat nebo měnit běžící provoz.

Připraveno k Okamžitému Nastěhování: Dům i penzion jsou plně vybaveny, včetně nábytku a veškerého vybavení, takže se nemusíte trápit nákupy a zařizováním. Stačí si vzít své věci a začít si užívat nový život v tomto nádherném prostředí.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Březí (okr. Břeclav).