Prodej bytu 2+1, Týnec nad Sázavou, 60 m2

Týnec nad Sázavou

3 979 000 Kč
/za nemovitost
v ceně je zahrnuta i provize RK 80.000Kč
Hypotéka od 18 963 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTýnec nad Sázavou
IDTnS
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná60 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Týnci nad Sázavou

Úklidové služby

Popis

Výjimečně řešený byt 2+1 v osobním vlastnictví o ploše cca 60 m2

v 2.nadzemním podlaží z 3 NP cihlového domu s uzavřeným dvorkem, kde se nachází dětské hřiště, posezeni, ale i s možností využití sušárny, kolárny či udírny.
Orientace bytu je ložnice na sever, obývací pokoj s kuchyní na východ.

Dispozici tvoří vstupní předsíň, obývací pokoj spojený s kuchyní, avšak nyní částečně rozdělený na jídelnu a právě obývací pokoj. Dále neprůchozí ložnicí a koupelnou spojenou s WC. K dispozici je i velká komora mimo byt.


Je k dispozici parkovací stání přímo za domem. Byt není nijak zatížen, tedy ani zástavní smlouvou od banky, možnost financování za pomocí hypotečního úvěru.

Kolaudace domu proběhla cca před 20 lety.

Možnost bydlení v nádherné klidné lokalitě plné zeleně, obklopené lesy s možností rybolovu či koupání v řece Sázava (cca 500m od domu) s pohodlnou dostupností veškeré občanské vybavenosti.(škola, školka, supermarket, lékař, autobus do Prahy, Benešova včetně spojení vlakem (cca 70 minut). Autem je Praha Chodov cca 30km.


Okna jsou dřevěná. podlahové krytiny – dřevěné palubky v obývacím pokoji, plovoucí podlaha v ložnici a kuchyni, v koupelně a předsíni dlažba. V koupelně podlahové topení.
Vytápění a ohřev teplé vody plynovým kondenzačním kotlem (cca stáří dva roky),. Dům je částečně zateplen. PENB – tř. G (zatím nedodáno majitelem).


V ceně právní služby, převod médií, možnost advokátní úschovy, podklady z KN aj.
Vyřízení hypotečního úvěru zdarma s bonusem 5.000Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Týnci nad Sázavou.