Prodej bytu 2+1, Vlašim, A. Roškotové, 51 m2 (ID: 1193822)

A. Roškotové, Vlašim

2 880 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 725 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaA. Roškotové, Vlašim
ID62
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná51 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha51 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Vlašimi

Úklidové služby

Popis

Pokud vám vyhovuje bydlet kousek od přírody, pokud vám vyhovuje skvělá dopravní dostupnost, ale i to, že to máte kousek do centra města, pak jste tady správně.

Byt 2+1 51 m2, který se nachází v 5. podlaží z celkem 6 v panelovém domě ulice. Anny Roškotové, Vlašim - okr. Benešov.

Byt ve standardním stavu. Obývací pokoj 17,40 m2, Pokoj 13,40 m2, Kuchyň 7,5 m2. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, myčka, digestoř, zděná koupelna s vanou, WC společně, dveře s obložkami, stoupačky v plastu, trezor, bezpečnostní alarm, nová plastová okna.
K bytu přísluší sklep.
Na podlahách se nachází parkety a dlažba. Orientace oken na jihozápad.
Dům nová střecha, nová fasáda a zateplení, nový výtah, nové rozvody vody v plastu a elektřiny v mědi, nové vchodové dveře, zvonky a schránky.

Dopravní dostupnost autem 10 min. na D1 40 min. směr Praha, 20 min. okr. město Benešov, Bus, Vlak.
Veškerá občanská vybavenost v místě ZŠ, MŠ, zimní, atletický a plavecký stadión, poliklinika, nákupní centrum, supermarkety, kino, divadlo a další.

Možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám vyřídíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Vlašimi.