Prodej bytu 4+kk, Praha - Smíchov, Karla Engliše, 136 m2 (ID: 1222033)

Karla Engliše, Praha, Smíchov

22 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 107 228 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKarla Engliše, Praha, Smíchov
ID1192
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná203 m2
Patro6. z 8
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha136 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme ke koupi světlý a velmi prostorný byt o velikosti 4+kk a výměře 136 m2 s terasou o nadstandartní výměře 60 m2 a balkonem 7 m2. K bytu naleží dvě garážová stání. Bytová jednotka se nachází v 6. NP a díky francouzským oknům disponuje dostatečným slunečním svitem během celého dne. Nabízená nemovitost je jedinečná díky velikosti své terasy.
Jednotka disponuje obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní s jídelnou, menší ložnicí/pracovnou, šatnou, 3 x WC a obrovskou koupelnou. Kuchyňská linka je osazena značkovými elektrospotřebiči. Vytápění a ohřev teplé vody zajištuje plynový kotel se zásobníkem. K dispozici jsou dvě invertorové klimatizace a venkovní žaluzie s dálkovým ovládáním. Nechybí videotelefon, alarm a bezpečnostní dveře. Několik fotografií znázorňuje možný budoucí stav.
Lokalita Anděl poskytuje veškerou občanskou vybavenost ve vysokém standardu – kavárny, restaurace, obchody, parky a náplavky, které Vám nabízí bohaté možnosti trávení volného času. Kousek od domu je obchodní centrum Nový Smíchov. Dopravní spojení kamkoliv je snadné metrem i tramvajemi a lokalita je přímo propojená i s výjezdy z Prahy ve všech směrech díky minutovému nájezdu přímo na výpadovky na jih a západ nebo do strahovského tunelu na sever a východ města.
V případě zájmu o prohlídku nebo jakýchkoliv dotazů jsem Vám plně k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.