Prodej lesa, Skuteč, 1888 m2 (ID: 1216727)

Skuteč

556 960 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 2 654 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSkuteč
Plocha nemovitosti1888 m2

Origo partneři v Skutči

Popis

Prodáme pozemek, louku s porostem stromů v k.ú. Skuteč, parc.č. 997/29, výborně přístupný z obecní cesty. Ostatní plocha, pro hospodaření (těžbu) platí mírnější předpisy, než pro lesní pozemek. Nádherný jižní svah nad Anenským potokem.

Prodej od majitele, žádné další poplatky, provize apod., listiny připravíme zdarma.

Prosím, podívejte se i na další nabídku naší společnosti. Máme pozemky po celé republice za velmi zajímavé ceny! Na této stránce dole klikněte na červený nápis Více o společnosti a potom na políčko Inzeráty. Těšíme se na Váš zájem, pokud máte jinou představu o ceně, napište, každou rozumnou nabídkou se budeme seriózně zabývat!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje lesů v Skutči.