Prodej bytu 1+1, Praha - Staré Město, Bartolomějská, 38 m2

Bartolomějská, Praha 1 - Staré Město

12 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 524 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBartolomějská, Praha 1 - Staré Město
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná38 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha38 m2

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Prodej bytu 1+1, 38,3m2 v OV, ul.Bartolomějská, Praha 1-Staré Město
Exklusivně nabízíme k prodeji luxusní byt 1+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 38,3 m2.
Byt se nachází v 1.patře 6podlažního činžovního domu s výtahem v samém srdci Prahy na Starém Městě v Praze 1 kousek od Národního divadla. Byt lze využít nejen k trvalému bydlení, ale i investičně ke krátkodobým nebo dlouhodobým pronájmům.
Byt je po totální rekonstrukci s nadstandartním vybavením jak po technické, tak i designové stránce.
Dispozice bytu nabízí koupelnu s WC, kuchyň a samostatný pokoj.
V pokoji a v kuchyni je plovoucí podlaha, v koupelně a WC je dlažba.
Vytápění bytu a teplá voda je dálkovým vytápěním domu. Kromě toho je v bytě nainstalována klimatizace s možností chlazení nebo topení. Do bytu je nainstalován telefon, internet, TV. Osvětlení bytu má několik možností např. postupné snižování a zvyšování intenzity.
Byt je kompletně vybaven.
Do vybavení bytu patří pračka, lednice, sklokeramická deska, digestoř, mikrovlná trouba. Všechny spotřebiče jsou v maximální kvalitě.
Výhled z bytu směřuje přes Bartolomějskou ulici až na Národní třídu.
Dům je ve velmi dobrém stavu.
Parkovat lze přímo před domem v rámci modré zóny.
V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost.
Činžovní dům se nachází v těsné blízkosti Národního divadla, Staroměstského náměstí, Václavského náměstí. Karlův most je od bytu 10 minut pěšky. Výborná občanská vybavenost (několik obchodních center, restaurace, kavárny, školy, školky a kulturní možnosti). Stanice metra Národní je 3 min pěšky od domu. Stanice tramvaje je 1 minutu pěšky. V případě zájmu o termín prohlídky nebo zodpovězení jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat makléřku nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze 1.