Prodej bytu 1+1, Praha - Malá Strana, Sněmovní, 57 m2

Sněmovní, Praha 1 - Malá Strana

12 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 716 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSněmovní, Praha 1 - Malá Strana
ID233783
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Bydlení pod Pražským hradem nabízí útulný byt o dispozici 1+1, který se nachází v malebném malostranském domě s pavlačemi v klidném vnitrobloku.

Bytová jednotka se nachází v 2. nadzemním podlaží s okny orientovanými do dvora, na který je velice hezký pohled díky vysázené zeleni.

Byt se nachází na patře jako jediný, a proto může jeho pavlač sloužit k příjemnému letnímu posezení, protože není přímo sdílená s jiným bytem.

Dispozice bytu je jednoduchá a praktická: z předsíně se vchází na jednu stranu do hlavního pokoje a na druhou stranu do kuchyně s jídelnou. Z kuchyně lze dále vstoupit do technické místnosti s úložným prostorem a velkorysé koupelny s vlastním oknem, sprchovým koutem a toaletou.

Obě hlavní místnosti mají dvě velká okna, na podlaze je položena keramická dlažba s podlahovým vytápěním v celém bytě.

Historický ráz bytu a atmosféru místa umocňují stropní klenby a původní repasovaná dřevěná okna. K bytu náleží sklepní kóje.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze 1.