Prodej chaty, Senohraby, U tunelu, 90 m2

U tunelu, Senohraby

6 997 000 Kč
/za nemovitost
včetně práv. servisu a odměny RK
Hypotéka od 33 346 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU tunelu, Senohraby
ID646920
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná90 m2
Plocha nemovitosti1199 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Senohrabech

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele, nabízíme zděný rekreační dům s č. evidenčním, který je v územním plánu obce uvedený k převodu na trvalé bydlení, tedy na RD s číslem popisným.

Dům o velikosti 3+1 a výměře cca 90 m² s pozemkem 1.199 m² je v dobrém a funkčním stavu, napojený na el., obecní vodovod a kanalizaci, plynová přípojka je v antoníčku před domem, vytápění zajišťují krbová kamna a el. přímotopy, teplou vodu ohřívá el. bojler.
V přízemí je vstupní chodba, koupelna s vanou a samostatná toaleta, dále kuchyň (16m²) a prostorný obývací pokoj (25m²) s krbem, v podkroví po dřevěných schodech jsou dva pokoje (22 a 14m²). Ideální k přestavbě na trvalé bydlení, tak jako už ostatní domy v ulici. Na udržované zahradě se vzrostlými stromky a okrasnými keři je úložná bouda, ohniště a studna.
Opravdu pěkné a klidné místo obklopené přírodou jen 20km od Prahy, kousek od vlakové zastávky - do 30min Praha Hostivař, do 40 min Praha Hl. nádraží, přímé napojení na D1. Okolo domu vedou cyklostezky, krásné procházky nebo projížďky krajem Josefa Lady. Obec je dobře vybavená včetně mateřské a základní školy.
Nemovitost je bez právních vad a zástav, s Vaší hypotékou pomůžeme případně zařídíme, lukrativní a vyhledávaná lokalita – doporučuji. Ev. číslo: 646306.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Senohrabech.