Prodej chaty, Stříbrná Skalice, 60 m2

Stříbrná Skalice

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStříbrná Skalice
StavbaDřevěná
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná60 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1728 m2

Origo partneři v Stříbrné Skalici

Úklidové služby

Popis

Prodej chaty 60 m2 na pozemku 1728 m2, ve Stříbrné Skalici v částí Hradec, Praha-východ.

Chata z 50-60 let, vhodná k rekonstrukci, případně přestavbě. Chata má jeden otevřený prostor, momentálně není obyvatelná a slouží jako skladovací prostor. Celková podlahová plocha okolo 60 m2, zastavěna plocha a nádvoří dle katastru 88 m2. Na pozemku je vrt a studna, také suchý záchod s jímkou (žumpou). Do samotné chaty je zavedená voda bez kanalizace, zároveň je připojená elektřina a internet. Pozemek je rozlehlý a rovinatý. Na hranici pozemku již je přípojka na vodovod.

Je možný společný prodej se sousední chatou, která je za stejnou cenu.

Kousek od chaty je hospoda a rybník. V obci je pošta, ZŠ, MŠ, fotbalový a tenisový klub, několik restaurací a obchodů.

Okolní krajina je okouzlující, ideální pro milovníky přírody, dlouhých procházek, cyklistiky a rybolovu. Nebo také pro kutily a zahrádkáře, kteří si na vlastní zahrádce prací vypnou hlavu a večer si sednou na pivko v nedaleké hospodě s výhledem na rybník.

Doprava: bus č. 382, 490, autem na metro Háje je to 38 km.

Dopřejte si splnění snu – vlastnit svůj kousek klidu a pohody ve Stříbrné Skalici.

Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Stříbrné Skalici.