Prodej bytu 4+kk, Praha - Zličín, Na Radosti, 102 m2

Na Radosti, Praha 5 - Zličín

19 095 000 Kč
/za nemovitost
celková cena včetně DPH, provize a právních služeb
Hypotéka od 91 001 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Radosti, Praha 5 - Zličín
IDRAKRS802NG
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná102 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha102 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nový bytový dům Na Radosti - Zličín ; dokončení 7/2024 ; možnost nastěhování 8/2024 ; malý vilový dům s unikátní atypickou architekturou ; energetická třída B – velmi úsporná budova ; stabilizovaná okolní zástavba ; nadstandardní provedení – podlahové vytápění, trojskla, rekuperace vzduchu, řízení teploty v jednotlivých místnostech s dálkovým ovládáním přes mobilní aplikaci, příprava elektroinstalace pro chytrou domácnost, velkoformátová dlažba a obklady, značkové zařizovací předměty….
Předmětem prodeje je podkrovní byt o rozloze 102 m² s dispozicí 4+kk – celé patro je pro jednoho majitele. Designovou dominantou tohoto bytu je viditelný trámový strop, tvořený pohledově upravenou konstrukcí krovu. Ve vstupu je prostorná šatna, dále navazuje hlavní obytná místnost se vstupem na terasu (12 m2) která je orientována do vnitrobloku, stejně tak jako dva pokoje. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, vanou a umývadlem. Byt obsahuje přípravu pro budoucí instalaci klimatizačních jednotek. Součástí jednotky je zděný sklep (5 m2) a garážové stání (15 m2).
Dům je orientován do klidného a tichého vnitrobloku mezi rodinné domky se zahrádkami v zástavbě Starého Zličína, 10 min chůze od stanice metra Zličín a obchodního centra Metropole Zličín. V těsném sousedství nově vznikající čtvrti Nový Zličín s obchody, službami, poliklinikou i školou.
Byt, dům, i jeho okolí Vám rádi osobně ukážeme. Více informací na webu prodejce, či u makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.