Prodej rodinného domu, Žatec, Žateckých letců, 156 m2 (ID: 1204651)

Žateckých letců

10 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 708 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽateckých letců
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná156 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti878 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodej rodinného domu

Nabízíme k prodeji novostavbu zděného domu v lokalitě Bezděkov, ul. Žateckých Letců, čp.155. Dům je navržen architektem a má dispozici 5+kk o užitné ploše 156 m2, na pozemcích o celkové výměře 878 m2. Jedná se o moderní prostorný patrový dům, vystavěný z nosných cihel 25cm a obložený fasádním polystyrenem 15cm.

Prodejní ceny nemovitosti je 10.850.000Kč.

Dispozice přízemí domu je tvořena vstupní předsíní, koupelnou, dvěma samostatnými pokoji a dále prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je možné vstoupit na terasu francouzským oknem. V patře domu se nachází dvě velmi prostorné ložnice, samostatné WC, technická místnost a koupelna prosvětlená střešním oknem.



Při výstavbě domu byl kladen důraz na kvalitu použitých stavebních materiálů a technického vybavení. Jde například o komín s designovými krbovými kamny Schiedel Kingfire, venkovní dlažby CS Beton, třífázové extra tiché tepelné čerpadlo zn.Viesmann s možností chlazení objektu v létě. V domě jsou položeny finální vinylové podlahy. Všechny dveřní otvory jsou osazeny kvalitními dveřmi Boulit s obložkami.



Lokalita není zatím napojena na kanalizaci, proto je součástí nemovitosti automatická ČOV. Jde o čističku s pokročilou technologií, jejíž ovládání je jednoduché. Kapacita ČOV je maximálně 6 osob. Na pozemku je dále nádrž na dešťovou vodu.



Elektroinstalace v domě je dále připravena pro zabezpečovací, popř. kamerový systém, venku je vyvedena el. zásuvka pro vánoční osvětlení. Střecha domu má ideální sklon, orientaci i nosnost pro osazení fotovoltaickými panely.



Vedle domu se nachází parkovací stání pro dva automobily, pozemek je oplocen. K domu patří i dlážděná příjezdová cesta.



Na zahradě je vyvedena přípojka vody a příprava pro navazující elektroinstalaci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žatci (okr. Louny).