Prodej chalupy, Albrechtice v Jizerských horách, 133 m2 (ID: 1199576)

Albrechtice v Jizerských horách

8 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 887 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaAlbrechtice v Jizerských horách
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná148 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha133 m2
Plocha nemovitosti1250 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Albrechticích v Jizerských horách

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Novostavba chalupy je třípodlažní objekt a dispozice nabízené obytné jednotky je situována do přízemí a podkroví stavby, se samostatnou přípojkou ČEZ, vodovodu, ČOV a optiky INT/TV-SAT. Součástí chalupy je venkovní terasa a venkovní parkovací místo. Obytná jednotka v suterénu budovy má také samostatnou přípojkou ČEZ, vodovodu, ČOV a optiky INT/TV-SAT a není předmětem nabídky, ale v případě zájmu o celý objekt v rozsahu 3 podlaží Vám rádi připravíme individuální cenovou nabídku. Interiér této chalupy je možné realizovat podle Vašich představ.

Obvodové zdivo z nejlepšího cihlobloku na trhu Heluz 2in1 s polystyrenovou výplní. Střešní krytina hliníková Prefa, trámový krov, tepelně-izolační PUR pěna ICYNENE. Vnější dveře a okna, 8 komor rámy / 6 komor křídla, profil Rehau + trojsklo. Teplovodní podlahové topení s elektrokotlem, ovládané přes mobilní telefon. Termodynamický ohřívač vody De Dietrich Kaliko Elensio s tepelným čerpadlem. Krbový modul Kingfire Parat, nezávislý na vzduchu v místnosti s regulací 3-7 kw. Bezklíčové otevírání vstupních dveří, audiotelefon, zabezpečovací systém s požárním hlásičem. Venkovní obklad
fasády z přírodní žuly a sibiřského modřínu, terasy z přírodní žuly. Exterier je takto
kompletně dokončen. Stejně tak jsou dokončeny terénní úpravy travní osev a přístupová
komunikace.

Interier ve fázi dokončených rozvodů elektro, voda, topení, sádrových omítek a
anhydrytových podlah je již v ceně zahrnut. Výběr obkladů, dlažeb, vinylů a dekoru dveří je věcí kupujícího. Cena tudíž nezahrnuje finální povrchy podlah, interierové dveře a sanitu. Chalupu je také možné dovybavit domácí saunou.

Lokalita výstavby se nachází ve II.zoně CHKO Jizerské hory, autobusové a vlakové spojení, občanská vybavenost Albrechtice v Jizerských horách. Příjezd po obecní asfaltové komunikaci se zimní údržbou a fungujícími komunálními službami.

Novostavba ve zcela novém rekreačním areálu Resort pod Špičákem (wwww.resortpodspicakem.cz), vzdáleném 5 minut od sportovního střediska Tanvaldský Špičák. Areál Resortu se stálou službou správy, údržby a zprostředkováním komerčního pronájmu nemovitosti jako zhodnocení Vaší investice.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Albrechticích v Jizerských horách.