Prodej vily, Čistá, 139 m2 (ID: 1199155)

Čistá

10 304 690 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 49 109 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČistá
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná139 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti634 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Čisté

Úklidové služby

Popis

Hledáte komfortní bydlení spojující výhody bydlení na venkově se skvělou dostupností města s veškerou vybaveností? Právě pro vás vznikl projekt viladomů v Čisté kousek od Mladé Boleslavi. Tři moderní dvojdomy s výhledem do okolní malebné krajiny nabízí vše, co od nového bydlení očekáváte.
Každý dům disponuje prostornou soukromou zahradou, na kterou vstoupíte přes prostor terasy proskleným portálem přímo z obývacího pokoje. Vaše bydlení se tak dostane do nové dimenze.
Celá stavba všemi použitými prvky a materiály splňuje vysoké standardy. Dům si můžete zakoupit ve variantě shell&core (S&C) a designově si jej dodělat podle svých představ a finančních možností nebo zvolit některou z variant standardů interiéru dle nejnovějších trendů z přírodních dekorů ladících s venkovským prostředím od našich interiérových designérek.
Více informací včetně standardů a cen naleznete na www.viladomycista.cz.
S financováním vám pomůžou naše finanční specialistky ze společnosti Trefoil Consulting.
Speaking English.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Čisté (okr. Mladá Boleslav).