Prodej chaty, Klíny, 89 m2 (ID: 1198036)

Klíny

6 100 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu a služeb rk
Hypotéka od 29 071 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKlíny
ID702
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná89 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti871 m2

Origo partneři v Klínech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme prodej chaty 4+kk, 89 m2, s pozemkem 871 m2, obec Klíny v Krušných horách, okres Most. Obec Klíny se nachází ve východní části Krušných Hor v nadmořské výšce 800 m, je to především rekreační oblast se střediskem celoročních sportů ve Sport areálu Klíny. Chata se nachází u Sport areálu. Jedná se o dřevostavbu s obývacím pokojem a kuchyní, z obývacího pokoje je vstup do 3 pokojů, koupelny s WC a předsíně s úložným prostorem. Vedle vstupních dveří do chaty je samostatná místnost s dalším úložným prostorem.
Ohřev vody je bojlerem, sporák a trouba je na elektřinu. Vytápění místností je krbovými kamny, odpad je sveden do septiku.
Na pozemku mezi chatou a sportovní halou je možnost výstavby ještě jednoho rekreačního objektu.
Majitel tuto nemovitost pronajímá k rekreačním účelům a roční příjem z této činnosti činí cca. 450 000,-Kč.
Více informací u makléře RK. Volejte i o víkendu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Klínech.