Pronájem bytu 2+kk, Lučina, 70 m2

Lučina

6 000 Kč
/za měsíc
Nájem 6.000 Kč + záloha 2.000 Kč (elektřina, voda, teplo)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLučina
ID129323
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná50 m2
Patro1.
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha70 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Lučině

Popis

Nabízíme k pronájmu příjemné spolubydlení v moderním rodinném domě situovaném v poklidné obci Lučina. K dispozici je samostatný nezařízený pokoj o velikosti 17 m2, doplněný o praktickou šatnu o rozloze 1,5 m2. Nájemce bude mít k dispozici vlastní toaletu a sdílený přístup k luxusně vybavené koupelně s prostornou sprchou a velkou vanou. Součástí společných prostor je také moderní a prostorná kuchyň, útulný velký obývací pokoj, terasa a sklep. Dům je novostavba z cihly s bezbariérovým přístupem, nabízí vysokorychlostní internet a možnost parkování přímo u domu.

Měsíční nájemné činí 6.000 Kč, přičemž zálohy na teplo, vodu a elektřinu jsou stanoveny na 2.000 Kč. Požadována je kauce ve výši 8.000 Kč a provize 7.300 Kč. Lučina je klidná obec ležící v rekreační oblasti blízko Žermanické přehrady s nádherným výhledem na Beskydy. Do Frýdku-Místku se dostanete autem za 10 minut, do Ostravy za 25 minut. Prohlídku tohoto atraktivního spolubydlení vřele doporučujeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Lučině.