Prodej bytu 1+kk, Praha - Vršovice, Bajkalská, 25 m2 (ID: 1192608)

Bajkalská, Praha 10 - Vršovice

4 224 226 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 131 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBajkalská, Praha 10 - Vršovice
IDD PV B304
StavbaSkeletová
Plocha užitná25 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha25 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

V projektu Prime Vršovice nabízíme k prodeji účelnou jednotku o dispozici 1+kk (B304) s celkovou podlahovou plochou 25 m2. Tato jednotka se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s WC a předsíně.
Navštivte zařízenou vzorovou jednotku a zjistěte, jaké akční nabídky pro vás máme připraveny. Dokončení projektu již ve 3. čtvrtletí 2024.

Projekt Prime Vršovice po své kompletní rekonstrukci nabídne celkem 68 účelných jednotek o dispozicích 1+kk. Projekt se nachází v jedné nejžádanějších lokalit Prahy a proto jsou jednotky vhodné nejenom pro vlastní využití, ale také pro další pronájem či krátkodobé ubytování prostřednictvím služeb Airbnb, Booking a podobně.

Další výhody pro vás:
* možnost správy nájmu, o nic se nemusíte starat,
* možnost vybavení kuchyní na přání,
* zdarma předrezervace jednotky na 2 dny,
* kvalitní právní servis a prodejní tým,
* prodej přímo od developra, neplatíte provizi nebo prostředníka.

Více informací o projektu naleznete na našich webových stránkách. Vizualizace interiérů jednotlivých bytů jsou pouze ilustrační a mohou obsahovat prvky z klientských změn. Kontaktujte nás pro individuální nabídku. Ke všem jednotkám je nutné dokoupit sklep.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 10.