Pronájem bytu 1+1, Plzeň, Rokycanská, 40 m2

Rokycanská, Plzeň, Červený Hrádek

9 000 Kč
/za měsíc
+ záloha na energie a služby 1.700 Kč/měsíc, zálohy na elektřinu a plyn 1.700,- Kč/měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRokycanská, Plzeň, Červený Hrádek
ID896
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná40 m2
Patro3. z 6
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti40 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
DopravaMHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Pronájem bytu 1+1 v Plzni-Lobzích. Nabízíme pronájem bytu 1+1 v revitalizovaném domě na Rokycanské třídě v Plzni. Byt o velikosti 40 m2 je umístěn ve 3. patře domu a bude volný od března 2024. Byt je vybavený kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a myčkou, v pokoji jsou při stěně skříně a na podlaze koberec. Jsou zde plastová okna se žaluziemi. Byt se sestává z předsíně, prostorného pokoje, kuchyně, koupelny a WC. Parkování je možné před domem. Nájemné činí 9.000,- Kč/měsíc, zálohy na energie a služby jsou ve výši 1.700,- Kč (voda, topení, odpad, úklid atd.), elektřina a plyn se převádějí na nájemce (zálohy cca 1.700,- Kč/měsíc). Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši dvou měsíčních nájmů tj 18.000,- Kč, rezervace je ve výši jednoho měsíčního nájmu tj 9.000,- Kč. Nájemné se platí měsíčně dopředu. Byt je vhodný maximálně pro 2 osoby. Dům je v dobrém dosahu MHD, obchodní dům Centrum Doubravka je vzdálen 2 zastávky MHD. V případě zájmu o prohlídku tohoto bytu mě kontaktujte na níže uvedeném telefonu, a to po-pá od 9.00 - 17.00 hod.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Plzni.