Prodej bytu 4+kk, Praha - Hlubočepy, Slivenecká, 128 m2

Slivenecká, Praha 5 - Hlubočepy

15 950 000 Kč
/za nemovitost
cena je k jednání; včetně právního servisu, vkladu vlastnického práva na KÚ a provize RK
Hypotéka od 76 013 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlivenecká, Praha 5 - Hlubočepy
ID0258-NP00826
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná128 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha128 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout jedinečnou moderní nemovitost - novostavbu bytu, která vás okouzlí prvotřídní lokalitou, svým prostorem a dech beroucími výhledy na Prahu a Prokopské údolí.

Tento prostorný byt o dispozici 4+kk v 2. NP je součástí elegantního, bytového domu se třemi jednotkami. Na Katastrálním úřadě je byt již zapsán jako rozestavěná jednotka. Stavba se nachází ve fázi dokončování příček a instalací rozvodů vody, odpadů, vzduchotechniky a elektřiny. V nejbližší době budou realizovány podlahy včetně podlahového topení a další návazné práce.

Aktuálně lze vybírat podlahy v celém bytu a zařizovací předměty do koupelny a WC.

Cena zahrnuje venkovní žaluzie oken a klimatizační jednotky zn. Samsung WindFree v obývacím pokoji a ložnici.

Novostavba vyniká svou elegantní architekturou skvěle zapadající do okolního prostředí a atypickým ocelovým schodištěm, díky kterému celá nemovitost získává moderní industriální nádech. Velkorysá podlahová plocha o rozloze 106 m² s dvěma terasami o výměře 15m² a 7m²) vám poskytne veškerý komfort, který si při hledání luxusního bydlení představujete.

V bytě se nachází prosluněný obývací pokoj (51 m²) spojený s kuchyní s připravenými rozvody (můžete si udělat kuchyň dle svých potřeb). Z obývacího pokoje jsou dva vstupy na terasu o rozloze 15 m², kde si můžete užívat příjemné venkovní posezení a krásný výhled na okolní krajinu. Dispozice bytu zahrnuje také tři ložnice, které nabízejí dostatek soukromí a pohodlí, chodbu s dostatečným místem pro úložné prostory, koupelnu se sprchovým koutem, vanou a WC. Druhé WC samostatně. Ložnice je situována na severovýchod s úžasným výhledem na Prahu a Prokopské údolí. Obývací pokoj s terasou je orientován na jihozápad, kde si můžete užívat sluneční paprsky a příjemné posezení po celý den. Druhá terasa (7 m²) umístěná na východní straně v rámci ocelového schodiště není jen architektonickým prvkem, ale především místem pro posezení s panoramatickými výhledy. Kromě toho je tato terasa flexibilním prostorem, který může sloužit i jako praktické úložné místo.

K dispozici je také možnost výstavby venkovního úložného prostoru (cca 10 m2) pod venkovním schodištěm a možnost umístění dětských herních prvků (pískoviště, trampolína) na části pozemku, která je poskytnuta k výlučnému využití jednotkám v 2.NP a 3.NP.
Součástí nemovitosti je také kryté parkovací stání, které je umístěno přímo u hlavní silnice s dalším parkovacím stáním, které je možné si pronajmout jako druhé parkovací místo k bytové jednotce.

Dopravu na metro B Smíchovské nádraží a do centra Prahy zajištují tramvaje (zastávka tramvaje Geologická) a autobusy. Nedaleko je výpadovka na Pražský okruh směr letiště Václava Havla nebo na Brno (cca 6 minut).

Předpokládaná doba k nastěhování srpen 2024.

Tato výjimečná nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, zajímavé nemovitosti, klidu, vynikající dostupnosti a úchvatných výhledů.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.