Prodej bytu 4+kk, Brno, Provazníkova, 75 m2

Provazníkova, Brno

10 617 000 Kč
/za nemovitost
Neplatíte provizi. Cena vč. DPH., včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 50 597 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaProvazníkova, Brno
IDN30989
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná71 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha75 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Nový prostorný byt 4+kk s balkonem s panoramatickým výhledem na jih Brna, v nejvyšším podlaží bytového domu v Černých Polích. Byt v osobním vlastnictví, s podlahovou plochou 75 m2 + balkon o ploše 7 m2, orientovaný do klidného vnitrobloku, pro Vás připravujeme v nástavbě 6. NP v Provazníkově ulici. Na balkon lze vstoupit z ložnice i z velkého obývacího pokoje (27 m2). Koupelna (se sprchovým koutem) a obě zbývající ložnice mají střešní okna. Byt bude připraven k nastěhování v červnu 2024.
Spolu s výstavbou šesti nových bytů probíhá zateplování stávajícího domu a instalace nových výtahů. Dům dostane novou fasádu, včetně nových oken a její moderní styl bude korespondovat s pravidelnou a vzdušnou dispozicí nabízených bytů. Ty budou mít podlahovou plochu od 62 do 82 m2 a uspořádány budou jako 3+kk a 4+kk. Všechny nové jednotky budou zkolaudovány jako byty, nikoliv jako ateliéry nebo apartmány. DPH 15 % je zahrnuta v ceně.
Uspořádání bytů, jejich orientace, zvolený standard stavebních prvků a vybavení jednotek, spolu s vynikající lokalitou, zajistí pohodlné a klidné bydlení. Ke každému bytu bude možno zakoupit parkovací stání ve veřejně nepřístupném vnitrobloku.
Poloha při Provazníkově ulici přináší snadnou a rychlou dostupnost do centra i k nákupním centrům a skvělou občanskou vybavenost v nejbližším okolí. Zároveň se Vám z Černých Polí otevírá pohodlný přístup do severovýchodního okolí Brna, příjemně zalesněného a kopcovitého, směrem na Moravský kras.
Umístění bytu v nejvyšším podlaží domu poskytuje panoramatický výhled na Brno – od lomu Hády až po Špilberk.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.