Prodej bytu 4+kk, Brno, Poděbradova, 116 m2

Poděbradova, Brno

Cena na vyžádání

volejte makléři
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPoděbradova, Brno
IDN31007
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná116 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Luxusní bydlení obklopené zelení v docházkové vzdálenosti do centra města i na dosah přírody. Vzdušné byty ve vysokém standardu představují ideální domov pro váš život. Na projektu se podílí Ing. arch. Pavel Jura a vstup do objektu bude zdobit dílo od doc. MgA. Milana Housera. Rezidence Elatus nenabízí jen luxusní bydlení, Elatus tvoří místo pro život.

Nabízíme velmi prostorný a luxusní mezonetový byt v 6. a 7. NP o dispozici 4+kk s výměrou 116,37 m2, k bytu náleží 2 terasy o velikosti 55 a 24 m2, ze kterých bude krásný výhled na celé Brno. Součástí jedné z teras bude bioklimatická pergola, která poslouží i jako zimní zahrada.

Projekt disponuje menšími byty 2+kk a 3+kk. V bytech se nachází velkoformátové obklady, podlahy z masivu a francouzská okna. Maximální klid a dostatek pohodlí zažijete na prostorných balkonech, terasách a společné zahradě o rozloze cca 500 m2 orientované do klidného vnitrobloku.

Pohodlné a bezstarostné parkování zajistí 46 parkovacích stání v 1.NP domu, kde také naleznete sklepy, které jsou součástí ceny bytů.

Královo Pole nabízí harmonické spojení městského života a malebného okolí, které vybízí k aktivní relaxaci, návštěvám vyhlášených podniků nebo kulturních akcí.

Poděbradova je výjimečná adresa, která kombinuje pohodlí a přístupnost s přírodním i historickým bohatstvím. Je to místo, které se vám bude líbit a kde si začnete psát vlastní životní příběh.

V ceně každého bytu je kuchyňská linka v hodnotě 250.000,- Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.