Prodej bytu 2+kk, Heřmanova Huť, Sídliště, 42 m2

Sídliště, Heřmanova Huť

Rezervováno
2 120 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaSídliště, Heřmanova Huť
ID12
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná42 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha42 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Heřmanově Huti

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme ke koupi praktický a světlý byt 2+kk v 1.patře cihlového bytového domu v Heřmanově Huti. Byt v osobním vlastnictví prošel rozsáhlou rekonstrukcí, takže oproti původnímu stavu má nové betonové podlahy, ústřední plynové topení s vlastním kotlem, zvětšený prostor koupelny (cca 4 m2) se sprchovým koutem a toaletou, rozvody vody, odpadu a elektřiny, nové omítky, plastová okna, kuchyňskou linku. Dveře do koupelny se zasouvají do pouzdra ve zdi, takže ušetří místo a nepřekáží v prostoru chodby. Na chodbě a v koupelně je nová dlažba. Orientační výměry: ložnice 15 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 21 m2. K bytu náleží 2 sklepy - cca 6,2 m2 a 3 m2. Jedná se o vnitřní byt s dobrou tepelnou setrvačností, výši úhrad za vytápění a ohřev teplé vody lze přímo ovlivnit také díky tomu, že vše zajišťuje vlastní kotel umístěný v kuchyni. Samozřejmostí je využití společných prostor v suterénu domu. V případě zájmu majitel bezplatně ponechá v bytě stávající nábytek.
Bytový dům se dvěma vchody má cihlové obvodové zdi, je kvalitně zateplený, má novou střechu. Revitalizací prošly i společné prostory. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě - ve vzdálenosti asi 150 m je mateřská škola, 250 m základní škola, v blízkosti je obchod, zastávka autobusu. Vlaková zastávka je vzdálená asi 400 m. U domu je dostatek zeleně, vzrostlých stromů i parkovacích míst.
Heřmanova Huť je rozvíjející se obec, je zde MŠ, ZŠ, pošta, obchody, služby. O bydlení je tu zájem také z toho důvodu, že nájezd na dálnici v obou směrech je pouze 5 km, do Nýřan 8 km, do Stříbra 10 km, na kraj Plzně je to cca 20 km a po dálnici trvá cesta pouze čtvrt hodiny. Doporučujeme prohlídku, s financováním rádi poradíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Heřmanově Huti.