Prodej ubytování, Mikulov, 834 m2

Mikulov

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMikulov
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná834 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mikulově

Popis

Předmětem prodeje je zavedený hotel s restaurací v žádané oblasti, hojně turisticky navštěvovaném městě Mikulov.

Zařízení disponuje vlastní stylovou restaurací s kapacitou 80 míst, letní terasou, která pojme až 40 hostů, klimatizovanou vinárnou a vlastním vinným sklípkem.

Ubytování je nabízeno ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a s kapacitou v hlavní budově 25 lůžek a v menší budově 15 lůžek. Ve společných prostorách je k dispozici kuchyňka a uzamykatelná kolárna. Velkou výhodou je vlastní parkoviště s dostatečnou kapacitou parkovacích míst.

Je to ideální místo pro pořádání firemních akcí, oslav, svateb a kulturních akcí. Díky živému turistickému ruchu proběhla v roce 2018 rozsáhlá rekonstrukce a dostavba ubytovacích kapacit. Byla zpracována studie na nádstavbu měnší budovy. Hotel je aktuálně provozován pouze v době od dubna do poloviny listopadu, je zde tedy výrazná možnost zvýšení výnosu zavedením celoročního provozu hotelu i restaurace.

Celková výměra areálu činní 2.229 m², zastavěná plocha 834 m2, součástí hotelového komplexu je velká zahrada s rozlohou 1.395 m² a dětským bazénkem.

Nemovitost se nachází na okraji historického jádra města Mikulov. Jedná se o nejvíce turisticky frekventovanou oblast města.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Mikulově (okr. Břeclav).