Prodej skladu, Nejdek, Závodu míru, 2300 m2

Závodu míru, Nejdek

18 000 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně strojního vybavení a MVE, bez případné DPH
Hypotéka od 85 783 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZávodu míru, Nejdek
IDN01016
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná14000 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha2300 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nejdku

Popis

Prodáme samostatný průmyslový areál, s halami, dostatkem pozemků a malou vodní elektrárnou. Areál byl postaven a užíván jako pilařský závod - pila Vysoká Pec.

Pozemky areálu jsou rozděleny na manipulační prostor se skladem kulatiny a výrobní část závodu.

Hlavní budovy v areálu jsou: A) budova pilnice, pod níž vede umělé koryto k turbíně pro MVE, se skládá ze dvou částí – z podsklepené pilnice a z nové haly; B) administrativní budova s ubytovnou pro zaměstnance a bytem pro správce areálu; C) truhlárna; D) rozlehlé sklady; E) krytý skladový přístřešek pro sušení řeziva vzduchem.

Součástí areálu je malá vodní elektrárna (MVE) 37 kW a příslušné vodní dílo – jez, rybí přechod, náhon.

Areál je oplocen s uzavíratelnou bránou.

Soupis výrobní technologie můžeme zaslat na vyžádání.

Dosavadní činnost závodu: areál zpracovává především smrkovou kulatinu z okolních lesů, v menší míře pak borovici a modřín; z kulatiny vyrábí především stavební řezivo, které dále zhodnocuje hoblováním a impregnací; pilařská výroba se orientuje na výrobu na zakázku, jde především o krovy, pergoly, plotovky; významnou část výroby zabírá pořez kulatiny od zákazníků – aktuálně se jedná o kůrovcem zasažené smrkové dříví; doplňkovým výrobním produktem je pak výroba palet a drobných dřevěných výrobků.

Celková výměra areálových pozemků je 17.790 m2, z toho zastavěná plocha činí 2.300 m2.

Areál je v územním plánu veden v plochách VL – výroba a skladování, lehký průmysl.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje skladů v Nejdku.