Prodej vily, Úvaly, Kališnická, 189 m2

Kališnická, Úvaly

Prodáno
19 904 028 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 94 857 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavProdáno
AdresaKališnická, Úvaly
IDU46
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná189 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti890 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Úvalech

Úklidové služby

Popis

Tato vila již našla své majitele. Stavíme však další, které by měly být k nastěhování v lednu 2025.

Hledáte nový energeticky velmi úsporný rodinný dům s velkou zahradou, v přírodě, avšak s výhodami města, ze kterého se dostanete vlakem do centra Prahy za 26 minut? Pak jsou naše vily tou správnou volbou.

Vilová čtvrť PRIMAVERA je v mnoha směrech jedinečným projektem na českém trhu. Od většiny developerských projektů v Praze a okolí se odlišuje opravdu velkoryse pojatými zahradami, kdy každá vila má k dispozici pozemek s rozměrem minimálně 900 m2, který Vám zajistí soukromí i prostor pro umístění bazénu, venkovní sauny, vířivky, nebo třeba skleníku. Některé pozemky budou od sebe ještě navíc odděleny alejemi s nově vysazenými stromy, které procházejí středem vilové čtvrti a tvoří přirozenou spojnici pro pěší.

Vily Primavera také charakterizuje použití opravdu vysoce kvalitního standardního vybavení, na kterém se nešetřilo.

Pravé dřevěné dubové podlahy, luxusní keramika a obklady Villeroy & Boch, bezpečné hliníkové rámy oken s izolačními trojskly přes celou výšku podlaží, posuvné HS portály, podlahové vytápění Rehau v obou patrech, výjimečně úsporné švédské tepelné čerpadlo IVT s možností chlazení v létě, odhlučněná kanalizace, automatická vjezdová brána, příprava pro externí žaluzie nebo příprava pro instalaci fotovoltaických panelů na střeše.

Chcete-li bydlet jen 26 minut z centra Prahy, využívat výhody města Úvaly se školami, zdravotním střediskem, obchody, restauracemi, tenisovými kurty, posilovnou, koupalištěm či vlakem a přitom být na dosah lesa, rybníků a polí, pak je tato soliterní vila tou správnou volbou.

Pro více informací můžete navštívit stránky projektu, anebo Vás rádi provedeme po celé čtvrti, ukážeme již dokončené domy i probíhající výstavbu s dalšími typy vil.

vilyprimavera.cz

Fotografie jsou pouze ilustrativní.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Úvalech.