Prodej vily, Předboj, Na Ladech, 245 m2 (ID: 1284520)

Na Ladech, Předboj

19 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 95 266 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Ladech, Předboj
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná296 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha245 m2
Plocha nemovitosti662 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Předboji

Úklidové služby

Popis

Hledáte prostorný a současně úsporný dům? Dům, který vám nabídne dostatek místa pro rodinu, koníčky či podnikání a současně pro relaxaci? Dům, který bude, díky fotovoltaickým panelům a tepelném čerpadlu, částečně nezávislý na externích zdrojích? Pak jste tady správně. Zde najdete vše doslova pod jednou střechou ve velkorysém a maximálně úsporném domě, který lze snadno upravit na dvougenerační.

252 m2, 7+1, 3 koupelny, velkorysá dvougaráž (43 m2), vlastní SPA, klimatizace (která chladí i topí), fotovoltaické panely, tepelné čerpadlo, podlahové vytápění (v patře domu), elektrická pojezdová brána a zabezpečovací zařízení s kamerovým systémem a dálkovým přístupem. Je to moderní, klasickým způsobem stavěná novostavba s ekonomickým provozem, 29 minut od centra. Snažili jsme se do něj dostat vše, co lidé od svého domu očekávají. Jen jedno neumíme, a to čeká na vás … udělat z toho domu domov!

K zabydlení čekají čtyři ložnice, prostorný obývací pokoj s jídelnou a praktickou kuchyní, zastřešená terasa, balkon, tři koupelny, pracovna a relaxační místnost se saunou a vířivou vanou.

Do garáže hravě zaparkujete dvě auta ještě zbude dostatek prostoru pro uskladnění sportovního náčiní, jízdních kol, zahradního nábytku a nářadí. Před garáží je pak parkovací stání pro další dva vozy.

Dům stojí na rovinatém pozemku (661 m2), který není tak veliký, abyste k údržbě zahrady potřebovali zahradníka a přesto, díky šetrnému umístění domu, umožňuje dostavbu venkovního bazénu či dětského hřiště.

Shrnuto:

- podlahová plocha domu 192,2 m2.
- zahradní terasa 14 m2
- plocha pozemku 661 m2.
- garáž 42 m2.
- přízemí: obývací pokoj, jídelna, kuchyně, pracovna, SPA a koupelna s technickou místností.
- patro: čtyři pokoje, dvě koupelny a balkon.
- podlahy: kombinace plovoucí podlahy a dlažby.
- ohřev vody a topení tepelným čerpadlem.
- solární panely na střeše domu.
- vytápění: podlahové topení (patro), radiátory přízemí
- napojení na obecní vodu a kanalizaci
- materiál stavby Ytong, beton, zateplení EPS.


A proč v Předboji?

Tato obec patří k těm rychle rostoucím obcím díky své dobré dostupnosti a přímému autobusovému spojení do Prahy (Praha Ládví) a současně bohatému sportovnímu a relaxačnímu vyžití v malebné přírodě - cykloturistika, jízda na koni, běh, a navíc je zde i golf. Na golfové hřiště, které je součástí vyhledávaného komplexu Yard Resort Golf Club, lze pohodlně dojít pěšky (cca 700 m od domu).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Předboji.