Prodej bytu 4+kk, Luhačovice, 100 m2

Luhačovice

8 850 000 Kč
/za nemovitost
cena na dotaz
Hypotéka od 42 176 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLuhačovice
ID39955LUH
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha100 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Origo partneři v Luhačovicích

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní nemovitost, která se nachází v prestižní části Luhačovic, místní části Pražská čtvrť, ulice Betty Smetanové. Tento nádherný byt o velikosti 4 + kk, nabízí podlahovou plochu 100 m², prostornou terasu s přímým vstupem z obývacího pokoje, zahrádku a sklepní prostor.

Jedná se o nový cihlový objekt zkolaudovaný v roce 2023 ve velmi dobrém stavu, který nabízí všestrannost a komfort. Celková podlahová plocha tohoto bytu činí 100 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné a luxusní bydlení.

Tento exkluzivní byt disponuje nejen jedním, ale dokonce dvěma venkovními prostory, které vám umožní si vychutnat okouzlující výhledy na okolní krajinu. Můžete si užívat svého času na prostorné terase nebo relaxovat na elegantní zahrádce.

Pro ty, kteří ocení bezproblémové parkování, je zde také k dispozici jedno soukromé parkovací místo přímo před vchodem do objektu, což je v této lokalitě velkou výhodou.

Co se týče občanské vybavenosti, nemovitost je v blízkosti všech důležitých institucí, jako jsou školy, školky, zdravotnická zařízení, pošta, supermarket a kompletní síť obchodů a služeb. Nejenom, že se budete nacházet v klidném prostředí, ale budete mít také snadný přístup ke všem potřebným službám a zařízením.

Nemovitost je napojena na kanalizaci a dálkový vodovod, což zajišťuje spolehlivý odpad a přívod vody. Elektřina je standardně připojena na 230 V. Dostupnost je taktéž vynikající díky vlakové, silniční, MHD a autobusové dopravě.

Byt je vytápěn vlastním elektrickým kotlem s rozvody do radiátorů.

Telekomunikace jsou samozřejmostí a v tomto bytě budete mít přístup k telefonu a internetu, abyste mohli být stále ve spojení se světem.

Tato nemovitost je opravdu jedinečná svým umístěním v lukrativní lokalitě, která si zaslouží vaši pozornost. Pokud jste zaujati a rádi byste si nemovitost prohlédli osobně, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaše zájem a případnou spolupráci.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Luhačovicích.