Prodej vily, Praha - Podolí, Na Dolinách, 855 m2

Na Dolinách, Praha 4 - Podolí

79 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 378 874 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Dolinách, Praha 4 - Podolí
ID19642
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná855 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti762 m2

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Velkolepá historická vila z roku 1924 prošla rozsáhlou rekonstrukcí, která přeměnila tuto původní vilu v impozantní rodinné sídlo s nadstandardním vybavením a dispozicí 16+1+kk. Dům má čtyři nadzemní podlaží ve výborném stavu a je ideálním místem pro ty, kteří hledají spojení pohodlného bydlení s bohatou občanskou vybaveností a množstvím volnočasových aktivit v dosahu.
Dominantou přízemí je prostorné entrée, odkud lze přistoupit do relaxační zóny s bazénem, jacuzzi, parní saunou a solární komorou. Kromě toho se zde nachází garáže a vchod na zahradu s terasou orientovanou na jih a nádherným výhledem do klidné zahrady.

První dvě podlaží jsou navržena jako vzdušné obytné prostory s kuchyní a společným zázemím, zatímco ve třetím podlaží se nachází pět ložnic s vlastními koupelnami. Ve čtvrtém nadzemním podlaží se rozkládá velký otevřený prostor s oddělenou ložnicí, pracovnou a vstupem na terasu. Pohodlné vybavení je doplněno nákladním výtahem, automatickým kuchyňským vysavačem a shozem na prádlo.
Tato vila nabízí flexibilitu využití, může být snadno adaptována na samostatné bytové jednotky.

Nachází se v atraktivní pražské čtvrti Podolí, v údolí Vltavy, s vynikající dostupností do centra města, bohatou kulturní scénou a okouzlujícími výhledy na okolní krajinu. Lokalita Podolí je zvláštní svou polohou podél břehu Vltavy, nabízí krásné výhledy na řeku, zelené plochy a je v blízkosti rekreačních možností, obchodních center, parků, restaurací a veřejné dopravy. Je ideálním místem pro aktivní životní styl s možností výběru z bohatého spektra volnočasových aktivit v blízkém okolí.
Díky všem těmto faktorům je toto sídlo připravené k okamžitému nastěhování tou nejlepší volbou pro ty, kdo chtějí spojit pohodlí a stylové bydlení s aktivním životním stylem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze 4.